Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Lojzek
Novinec

Avtomatska klima zarosila k p*****a. Kva je fora?

Napisal/-a Lojzek Po dec 01, 2003 12:05 am

Ok, shoot me, pač nikol nisem mel prej avtomatske klime. :oops: Zdej me je pa že 2-krat tkole presenetla in morem zadevi pridet do dna.

Se pelemo in začne mal rosit oz znotrej. Ok, jest prižgem klimo (mislim na zvezdico, ker je bla prej ugasnjena). Odrosi v momentu. Po eni uri vožnje pa temp. zunaj pade pod 5 stopinj in klima se sama odklopi. Takrat pa bum kar je blo rose na svetu vsa v moj avto. :shock: Ko enkrat klimo prižgeš in nato ugasneš zarosi ko hudič.

Torej: v čem je spoloh poanta klime pozimi? Baje da je zato, da odvlažuje. To že, dokler ne pade temp. pod 5 stopinj, pol pa krasno navlažuje in ne odvlažuje.

A je to čist normalno al je to neka budalaščina od Audija al je mogoč treba kej kje spucat? A nej pol pozim torej ne pipam klime in spiham šipe brez "odvlaževanja"?

Kako vi upravljate s tem čudom?

P.S.: Madona je blo zarosen k bi mel ta hudo orgijo. I wish :twisted:

G-4S

Napisal/-a G-4S Po dec 01, 2003 12:14 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Lojzek
Novinec

Napisal/-a Lojzek Po dec 01, 2003 12:35 am

ja ta je res dobra. a to si uporabu Ajax? heh...

mi ni jasno zakaj ne morejo bit ločeni kanali za odvlaževanje, da bi se potem avtomatsko zaprli ko se klima odklopi pa naj ostane pol vlaga v kanalih če hoče :roll: :roll:

G-4S

Napisal/-a G-4S Po dec 01, 2003 12:45 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po dec 01, 2003 1:00 am

Ista fora je bla pri fotrovem adijo..... pod 5 stopinj se klima izklop....probi nastavt sam na šipe da ti piha pa spuči šipo ja :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Lojzek
Novinec

Napisal/-a Lojzek Po dec 01, 2003 1:06 am

G-4S je napisal/-a:Možno, da je Ajax... tista plava tekočina za šipe pucat. Pa ko počistite šipe, jih močno obrišite (najbolje s časopisnim papirjem).

plava? hm da ni to Pril? Ajax je rdeč. :) Madona se spoznam ko ta huj gospodinja :shock: :lol:

a pol vsi pucajo šipe in ne pipajo klime pozim? :)

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Po dec 01, 2003 3:08 am

Ne vem no... pri meni se to ne dogaja... je pa res, da ponavadi takoj ko je sipa suha usmerim vse ali v noge ali pa na sredino... pac... da zadeva greje ;) tko da... ce kej butne vlaga ven... ne butne direkt na sipo. Bom enkrat pustil... da vidm, ce mogoce cist po sreci tega se nism dozivel.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po dec 01, 2003 6:44 am

Lojzek je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:Možno, da je Ajax... tista plava tekočina za šipe pucat. Pa ko počistite šipe, jih močno obrišite (najbolje s časopisnim papirjem).

plava? hm da ni to Pril? Ajax je rdeč. :) Madona se spoznam ko ta huj gospodinja :shock: :lol:

a pol vsi pucajo šipe in ne pipajo klime pozim? :)

Hehe, LOL! Jst mam za šipe pucat od Sonaxa, pa še lepo diši, po limoni se mi zdi.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po dec 01, 2003 7:12 am

Klima za odrosevanje super dela, le znat je treba. Ko so sipe zarosene, prizges klimo, das na ful, ampak izklopis jo takoj, ko je sipa do 1/4 odrosena in potem na vso moc ventilator in gretje v sipo. Pa se ne bo nazaj zarosilo. Ce pa pustis klimo prizgano, da se sipa odrosi ali dlje, potem se bo takoj, ko klimo ugasnes, spet zarosila se bolj, kot je bila. Probajte. Tudi men je to finto nekdo povedu - nisem se jo sam spomnu...

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po dec 01, 2003 7:15 am

mene pa na renaultu nč klima ne je*e! :wink:
me je pa na alfi! :evil:
Slika

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a A3Turbo4Life Po dec 01, 2003 8:11 am

Tist modri tekočini se reče Stelex.

Kakšni moški pa si če ne uporabljaš Stelexa???

:lol: :lol:

Bye
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Po dec 01, 2003 8:19 am

Drugace pa najdes veliko nasvetov tudi v User's manual :idea:
Saj pri nas pri passatu lepo pise kaj in kako s klimo pozimi.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po dec 01, 2003 12:41 pm

Jaz jo pozimi sploh ne uporabljam in lani nisem imel nikakrsnih problemov. Vsake toliko casa jo prizges da zaokrozi po sistemu in to je to.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a vuk Po dec 01, 2003 12:53 pm

@lojzek-včasih je tudi problem v mikrofiltru klime...lp vuk

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po dec 01, 2003 12:56 pm

ko se začne rositi pritisni knofe: puščica gor, en knof ko zgleda ko televizorček in sprednja šipa... v manj ko 30 sek ne bo več zarošena :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po dec 01, 2003 1:25 pm

Ogrevano prvo šipo morte met - moj avto 87 letnik to že ima - saab.
LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz Po dec 01, 2003 1:34 pm

zanimivo, men se pa to zgodi zmeraj ko avto vžgem, klima se sama prižge in takoj zarosi, poj je pa v trenutku v redu.če pa nič ne prižgeš klime , tko da takoj pritisneš gumb, je pa vse v redu.Pa je avto nov, tko da ma verjetno še vse polno in v redu

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Re: re

Napisal/-a maky Po dec 01, 2003 1:35 pm

matevz je napisal/-a:zanimivo, men se pa to zgodi zmeraj ko avto vžgem, klima se sama prižge in takoj zarosi, poj je pa v trenutku v redu.če pa nič ne prižgeš klime , tko da takoj pritisneš gumb, je pa vse v redu.Pa je avto nov, tko da ma verjetno še vse polno in v redu

to se tud meni nardi...
ampak je tako spet uredu :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Re: Avtomatska klima zarosila k p*****a. Kva je fora?

Napisal/-a RAPMAN Po dec 01, 2003 5:40 pm

Lojzek je napisal/-a:Ok, shoot me, pač nikol nisem mel prej avtomatske klime. :oops: Zdej me je pa že 2-krat tkole presenetla in morem zadevi pridet do dna.

Se pelemo in začne mal rosit oz znotrej. Ok, jest prižgem klimo (mislim na zvezdico, ker je bla prej ugasnjena). Odrosi v momentu. Po eni uri vožnje pa temp. zunaj pade pod 5 stopinj in klima se sama odklopi. Takrat pa bum kar je blo rose na svetu vsa v moj avto. :shock: Ko enkrat klimo prižgeš in nato ugasneš zarosi ko hudič.

Torej: v čem je spoloh poanta klime pozimi? Baje da je zato, da odvlažuje. To že, dokler ne pade temp. pod 5 stopinj, pol pa krasno navlažuje in ne odvlažuje.

A je to čist normalno al je to neka budalaščina od Audija al je mogoč treba kej kje spucat? A nej pol pozim torej ne pipam klime in spiham šipe brez "odvlaževanja"?

Kako vi upravljate s tem čudom?

P.S.: Madona je blo zarosen k bi mel ta hudo orgijo. I wish :twisted:

nehi dihat lol : ) ne to se je tut men že zgodil ne krt skos na high pa učasih mal z mrzlim pogrej šipo 8) :lol:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po dec 01, 2003 6:04 pm

Jaz pa nimam klime in me nič ne zafrkava BLBLBLBL! :P :) !
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov