dobek je napisal/-a:nikdar ne potegni v N preden se ustavis
peroRS je napisal/-a:dobek je napisal/-a:nikdar ne potegni v N preden se ustavis
Zakaj pa to?
Patrik_A3 je napisal/-a:
Torej, ko pridem v kolono oz. v križišče kjer stojim dalj časa (npr. rdeča luč), pustim v D pa držim stopalko za bremzo ali ga dam v N - ler, kaj je boljše?
Patrik_A3 je napisal/-a:To da z mesta ni dobro speljevat kot mutec že vem, zanima pa me kako se vzdržuje te menjalnike, na koliko km je predviden servisni interval??
pixie je napisal/-a:ni pa pametno delati po načelu: "ga bo že vn vrglo če ga bo preveč" , mi smo zaradi tega avto prodali, saj bi morali menjati menjalnik v kratkem... pa poznam še par primerov ki so ga menjali zaradi tega
_furby_ je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:dobek je napisal/-a:nikdar ne potegni v N preden se ustavis
Zakaj pa to?
tudi mene zanima tole?
pixie je napisal/-a:@cruiser1: ja prvo ga je bilo preveč, potem pa premalo, saj ko si hotel speljati v klanec, najprej zdrsel nazaj šele potem je zagrabil in speljal
dobek je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:dobek je napisal/-a:nikdar ne potegni v N preden se ustavis
Zakaj pa to?
tudi mene zanima tole?
teorije o delovanju avtomatikov ne poznam, je pa tole z izkusenj, da se mi je zgodilo potem, ko sem hotel speljat, tudi do par s v prazno vrtelo, preden je zagrabil (pa ne me vprasat, zakaj) - konkretno na ene par MBjih, tudi na toyoti in ARpixie je napisal/-a:@cruiser1: ja prvo ga je bilo preveč, potem pa premalo, saj ko si hotel speljati v klanec, najprej zdrsel nazaj šele potem je zagrabil in speljal
5st. avtomati pri MB so ponavadi bolj zarad premalo olja, ali zaradi defektov na oljnem hladilniku in posledicno pregrevanju crkovali
Patrik_A3 je napisal/-a:Aja , nekaj še me zanima. Ko pretikam ročico iz P v D moram držati gumb, ali ni nič hudega če brez?
croma_man je napisal/-a:sicer ven iz konteksta, zadovoljen si s porabo smrdljivca 8 litrov?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov