res da je dva mesca star ampak hudo za ZALJUBLJENE

zanima me kateri lokali so vam priljubjeni kajti ta je men najbolj

Lojzek je napisal/-a:ok nism iz ljubljane pa tko na pamet je težko vedet kje je kej. a se kje da dobit kak seznam? v glavnem letam v LJ tko v BTC kupvat al pa v koloseja in ko je treba it v kafič se človek spomne samo kratohvila, bofa al pa unga zraven z gokarti. hudiča a je kje kak seznam dobrih kafičev, ki so odprti zaboga tud v nedeljo? kva če bi rauzširl debato še na futr? kje se res dobr je u LJ za normalen denar? itak seveda spet sobota/nedelja varianta.
maky je napisal/-a:Lojzek je napisal/-a:ok nism iz ljubljane pa tko na pamet je težko vedet kje je kej. a se kje da dobit kak seznam? v glavnem letam v LJ tko v BTC kupvat al pa v koloseja in ko je treba it v kafič se človek spomne samo kratohvila, bofa al pa unga zraven z gokarti. hudiča a je kje kak seznam dobrih kafičev, ki so odprti zaboga tud v nedeljo? kva če bi rauzširl debato še na futr? kje se res dobr je u LJ za normalen denar? itak seveda spet sobota/nedelja varianta.
za jest junkfood definitivno hothorse...
drugače pa : če hočeš prav restavracije: zelo dobro za jest majo v kmečkem hramu... samo so zaprti med vikendom...![]()
pol maš še hmmm na viču maš pri babici...tud full uredu za jest...
pizza in špageterija: favola( v bežigradu na dunajski pri pumpi(zravn amzs-ja)... ne morš sfalit...
Lojzek je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Jaz kadar grem na pizzo zmeraj Piramida severno od predagoske. Je v tistih RES visokih stolpnicah.Lojzek je napisal/-a: kratohvila, bofa al pa unga zraven z gokarti.
res visoke stolpnice so v LJ koikor je meni znano samo na Topniški. A je to tam?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov