Viper123 je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a: .. da ne omenjam, da odnedavnega men mojga liteoncka 48x12x48x noce vec na DMA furat kar ostane samo se PIO .. tisti ki se res spoznate na to boste vedli kaj to pomeni ..

Mam točno takega LiteOna in seveda WinXP. Zadeva lepo fura na UltraDMA! Težave ti povzroča hardware ne pa WinXP! Najprej poglej če imaš "pečko" na svojem lastnem kanalu (najbolš Secondary Master, Slave pa prazn). Če maš še kakšno napravo na Slave potem je dobro imet 80 žilni kabel, če vse to maš potem bo nekaj narobe z kablom oz. Bios nastavitvami. SP1 tudi ne bi škodil
P.S.: Spet mi je 3/4 teksta pobrisal ko sem dodal smajlija
LP
Blah .. kot sm reku XP je glup kar se tice hardwera ..
PS @ Viper 123 .. mel sem ga na Secondary master ATA66 kabel .. pa kot sem rekel .. donedavnega je delal v DMA mode .. sedaj pa ne vec .. ko pa ga dam pod Secondary slave pa dela pod DMA mode. Pejd mal na net pogleda kolk CDromov ima tak problem z XPji .. period.
PS @ All ki ganjate XP in 2000.
Je kdo od vas kdaj pogledal kako si Xpji pridno belezjo ves hardware ki ste ga bilokdaj imeli v masini .. datume, tip, serijske, izdelovalca .. vse .. vse pa lahko widite v registru. Jaz sm enkrat to slucajno gledal .. pa sem nasel par informacij o disku ki sem ga imel enkrat samkrat notr za 1h .. in podobne scene ..
PS @ All nr.2 ki ganjate XP
Zakaj XPji na teden naredijo samostojenga prometa 11MB na MS strani? Cist samostojno ..