ales. je napisal/-a:če bi prišli oglaševat na srečanja in dali 50% popusta bi tudi kdo kaj kupil ker če v naši preljubi državi gre vse gor bi blo pametno da gredo cene dol
potem pa bo spet zanimanje
ales. je napisal/-a:js sem na svoj avto zmetal v zadnjem letu tolko kot zaslužim v celem letu pa imam še vedno na pol zrihtanga civica
ales. je napisal/-a:če bi prišli oglaševat na srečanja in dali 50% popusta bi tudi kdo kaj kupil ker če v naši preljubi državi gre vse gor bi blo pametno da gredo cene dol
potem pa bo spet zanimanje
cruiser1 je napisal/-a:Pa to z recesijo in krizo jim samo trenutno pride prav, z iskanjem sponzorjev imam izkušnje še iz pred precej let pred recesijo pa je bila situacija enaka le druge izgovore so imeli.
cruiser1 je napisal/-a:@CHAN
S prireditvami in iskanjem sponzorjev se ne ukvarjam od včeraj. Kar dobro vem kako in kaj ponuditi morebitnim sponzorjem in vedno vztrajam pri tem, da se dogovarjamo osebno (čeprav je tudi to velikokrat težko doseči) in ne prek e mejlov, telefona.... Vedno se probamo dogovriti o kakršnem koli sodelovanju, smo popolnoma odprti tudi za njihove predloge...
Pa to z recesijo in krizo jim samo trenutno pride prav, z iskanjem sponzorjev imam izkušnje še iz pred precej let pred recesijo pa je bila situacija enaka le druge izgovore so imeli.
eclipse_R je napisal/-a:Ljudje imamo izgovore takrat, ko nam nekaj ni všeč. Če bi jim bilo predstavljeni in ponujeno tako, da bi jih zanimalo in bi videli zadosti velike koristi v tem, ne bi bilo nobenih izgovorov. Tudi tebe, ko kliče kdo in ti prodaja sesalce/življenjsko zavarovanje/pasje brikete se pač izgovarjaš na vse možne načine, ki ti pridejo prav.
CHAN je napisal/-a:
..pod vrsticami še povedano (upam, da ne prestrašim kogarkoli), da je v Slo. še vedno v največji meri prisotno tzv. "donatorsko sponzorstvo", pridobljeno na račun osebnih poznanstev. Sponzor da denar, zanima ga niti toliko, za kaj gre, vložka ne zna izkoristiti.
cruiser1 je napisal/-a:Ne! Če mi kdo na domu ali preko telefona želi prodati sesalec, zavarovanje, knjige...mu jasno povem, da ME NE ZANIMA in nasvidenje! Tudi iz avto showa Ljubljana so me prejšni teden klicali, če želi naš klub zakupiti razstavni prostor, jasno sem rekel, ne hvala, nas ne zanima in konec. Pri 95% slovenskih firmah te pa dva mesca nategujejo, se bomo zmenili, pokličite kasneje, trenutno ni odgovornega, oglasite se naslednji teden... včasih potem le pride do sestanka in celo pokažejo zanimanje in dobiš nekaj upanja, potem pa spet en mesec kličeš in pišeš pa nobenega odgovora več. Mi lahko to razložiš? Kaj so vsi navadne driske, da ne upajo povedati, da jih nekaj ne zanima? To je zame totalna neprofesionalnost in balkansko šalabajzerstvo! In tudi tisti s katermi sem/smo se v vseh letih uspeli dogovorit o sponzoriranju so po mojih izkušnjah večinom zelo neprofesinalni in neresni. Nudiš jim marsikaj pa potem to sami ne znajo izkristiti, ker se jim enostvno ne zdi pomebno, nimajo volje....
Načeloma se pa sicer strinjam s tem kar si napisal in se vsega tudi zelo dobro zavedam!
odprti clio je napisal/-a:Te smem vprašat zakaj nočete na Avto Motor Show?
ales. je napisal/-a:če bi prišli oglaševat na srečanja in dali 50% popusta...
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:Klubi bi radi imeli sponzorje, ko pa je treba kupiti kakšno stvar jo pa rajši kupijo pri konkurenci ali celo v tujini (zato da privarčujejo 1€).
Kje naj potem sponzor dobi denar, če kupci nočejo kupovati pri njemu?
odprti clio je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:Klubi bi radi imeli sponzorje, ko pa je treba kupiti kakšno stvar jo pa rajši kupijo pri konkurenci ali celo v tujini (zato da privarčujejo 1€).
Kje naj potem sponzor dobi denar, če kupci nočejo kupovati pri njemu?
Pri nas spodbujamo nakup pri sponzorjih. Moraš se zavedati, da ima največji efekt pri "novih" voznikih, ki še nimajo svojih popustov pri določenih ponudnikih. Ker, roko na srce, večina vas (nas) si je tekom let našla neko linijo ugodnosti. Če že samo pri sebi pogledam - vzdrževanje 5X dražjega avta, me danes stane pol ceneje kot tisto skrpucalo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov