Cweto je napisal/-a:Problem z gumami nastane zarad tega, ker avti stojijo par mesecev, brez da bi jih kdo premaknil. Guma rata jajčasta. Pr meni je blo isto. Ne moreš nič pomagat, pač zamenjaš gume, pa je. Oziroma v tem primeru ti jih morajo oni (prodajalci) zamenjat.
ice je napisal/-a:Še nekaj:
2. ko pride na trg nov model počakajte vsaj 1 leto da odpravijo vse večje težave - seveda to ponavadi nekatere firme testirajo kar na voznikih, ki so "expendable".
pa lep pozdrav!
MGsax je napisal/-a:sem gledal in sem si mislil kak bi onega prodajalca zažgal!!
ok barvo bi lahko ob prevzemu videl da je hrapava, za ostalo pa bi mu ja mogli popravit takoj če se da ne pa da smerokaz more pustiti tam avto en teden-in ne dobi nadomestnega avtomobila,.itd
avto je treba pred prevzemom temeljito pregledat seveda, lahko vidiš kaj je tedaj narobe kaj se pa po nekaj km pojavi pa ja ne moreš videt!-ne vemzakaj zakon to ne upošteva!
pa poba je dal cca 3.800.000 za avto pa mu to dela na m 101-ka ni tak olje spuščala ne pa novi peugeot!
Pugi je napisal/-a:OK, Pozor!
V zadnjih 2,5 letih sm spoznal, da spadam med največje strokovnjake za P307.
Poznam tudi ta problem: Trese približno od 120 do 140. Zadeva je sledeča: Stare gume!!! Volanski mehanizem je izjemno občutljiv na nescentrirane gume in kot vemo se že pri enem močnem zaviranju guma lahko premakne in nastane 010 lufta. Ta problem se pojavlja predvsem pri 205-55-16 gumah na feltnah "ariane" (take kot mam jst).
Papki na raznih servisih pa itak kšni res blage. Ko sm prvič prišel v Lj z mojim avtom mal mn da niso vedl ker avto je to, pa vsi so sam sprašval kok ma konjev...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov