Blinder je napisal/-a:so velke razlike med temi automatiki. Dsg je zlo dobr. dobra anketa
peroRS je napisal/-a:Ko si enkrat na DSG-ju, te drugi menjalniki ne ganejo več![]()
smuky je napisal/-a:Sam moram reč,da sem absolutno proti avtomatskemu menjalniku,ker se je folk že tako čist preveč ulenu in je čist preveč komot in to anketa in komentarji potrjujejo!...
smuky je napisal/-a:Na koncu ne bomo rabili niti gasa stiskat pa volana držat!Nam manjka samo še vesoljska ladja.
CHAN je napisal/-a:smuky je napisal/-a:Sam moram reč,da sem absolutno proti avtomatskemu menjalniku,ker se je folk že tako čist preveč ulenu in je čist preveč komot in to anketa in komentarji potrjujejo!...
Vozil pa si jih in preizkusil ... koliko že ...![]()
CHAN je napisal/-a:smuky je napisal/-a:Na koncu ne bomo rabili niti gasa stiskat pa volana držat!Nam manjka samo še vesoljska ladja.
Razvoj avtomobila, v zadnjih ... kaj pa vem ... nekje 125 letih ... menda nekako posledično kaže na tehnološki razvoj človeka, z osnovnim namenom olajšanja njegovega potovanja. Menda pa se tudi peš daleč pride ...
Saj to lahko še vedno, mislim da imajo več ali maj vsi sodobni avt. menjalniki možnost tudi ročnega upravljanja. Problem rešen...Ausc je napisal/-a:Priznam, da so avtomatiki cisto fajn in sem jih tudi ze vozil, samo se vedno raje saltam sam.
juhica je napisal/-a:verjetno si zelis avto z rocnim odpiranjem sip, brez daljinskega in centralnega zaklepanja, bog ne daj da bi imel senzor za dez ali pa celo ogrevane sedeze. no, klimo in servo volan ti mogoce se uspe zbasati pod "tehnologijo za varnost" a ne?!
jao![]()
ps: a avtoradio spada pod napredovanje tehnologije za varnost ali pod preseravanje?
smuky je napisal/-a:Sam moram reč,da sem absolutno proti avtomatskemu menjalniku,ker se je folk že tako čist preveč ulenu in je čist preveč komot in to anketa in komentarji potrjujejo!
Ja pa kaj še?Na koncu ne bomo rabili niti gasa stiskat pa volana držat!Nam manjka samo še vesoljska ladja.
smuky je napisal/-a:Jaz podpiram napredovanje tehnologije,kar se tiče varnosti.Da bom pa jaz podpiral avtomatiko zato,da bom jaz samo za volanom sedel in nič delal.Ja to pa ne,ker to je če mene vprašate samo eno preseravanje in čisto nič drugega....
smuky je napisal/-a:juhica je napisal/-a:verjetno si zelis avto z rocnim odpiranjem sip, brez daljinskega in centralnega zaklepanja, bog ne daj da bi imel senzor za dez ali pa celo ogrevane sedeze. no, klimo in servo volan ti mogoce se uspe zbasati pod "tehnologijo za varnost" a ne?!
jao![]()
ps: a avtoradio spada pod napredovanje tehnologije za varnost ali pod preseravanje?
Ponavljam ne podpiram tega,da sediš za volanom in to je pa tudi vse kar delaš.Tukaj nima nič veze gretje sedežeu in zaklepanje itd....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov