Predvidevam da misli, ko vidiš pogosto na kakih manjših mostovih dve žice/trakova napeljana čez cestišče, vsakega na drugemu koncu mosta. Ne vem čemu to služi.
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa'' ''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
napi je napisal/-a:Verjetno, da je pokrita diletacijska reža - da lahko most "diha"
Ne verjamem, k tole je ponavad položeno čez most direkt na asfalt (pritrjeno s plehki v asfalt), ni na režah. Vsaj kokr sem si parkrat pogledal ko sem bil z biciklom.
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa'' ''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Če misliš na začetku in na koncu mosta so zato, ker most "diha", če pa so nekje na sredini mosta in razmaknjene približno 1m je pa za štetje avtov oz prometa
Ne, to je napeljano gor na mostu le občasno za nekaj dni. Pač vidim vsake toliko časa na kakšnem mostu pa me zanima kaj je to. Je pa napeljano čez celotno vozišče oz. enega roba do drugega roba mostu, če je še kam dol napeljano pod most pa ne vem. Sta pa dva vedno in črne barve ... Sem že videl tudi, da je enkrat bil eden pretrgan, itd...