mire je napisal/-a:Najboljse,da pocitnice oz. prosti cas prezivis na igriscu a ne na a.com z takimi vprasanji...!!!
tiguan je napisal/-a:Jaz sem se učil prvič vozt, kar na bližnjih njivah, poljski fiat (bolhca) je bil prvi avto, katerega sem vozil, potem pa vedno pripeljal domov kakšn str avto za malo gnarja in se vozil po njivah, včasih pa kr z reg. na njive, pa v gmajno, sam ne sprašuj, kaj je bilo potem z optiko.
Priporčam vsakemu, ker dobiš izkušnje, obvladaš volan.
f.taunus je napisal/-a:Ok, je že prepozno za vse nasvete. Ga je foter že zraven dobil in mu prste polomil.
hribko je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Jaz sem se učil prvič vozt, kar na bližnjih njivah, poljski fiat (bolhca) je bil prvi avto, katerega sem vozil, potem pa vedno pripeljal domov kakšn str avto za malo gnarja in se vozil po njivah, včasih pa kr z reg. na njive, pa v gmajno, sam ne sprašuj, kaj je bilo potem z optiko.
Priporčam vsakemu, ker dobiš izkušnje, obvladaš volan.
a s tem ko se po njivah voziš????????
lisko je napisal/-a:
Po njivah lih ne....je pa za to hudičevo dober kak makadam...dost manjše hitrosti kot na afaltu pa lepo vidiš kje ima avto meje in kako se obnaša v ovinkih....Seveda je to početje na lastno odgovornost....ampak še vseen bolje med njivami na makadamu kot pa na pravi cesti med avtomobili....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov