Aston je napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam dokaj nenavadno težavo, opažam, da me vsakič, ko dalj časa vozim Chevrolet Spark letnik 2008 začne močno boleti v desno nogo predvsem v predelu gležnja. Bolečina ostane tudi, ko preneham vozit. Sklepam, da do tega pride ker mi je avto enostavno premajhen in imam nogo ko tiščim gas preveč nenaravno zakrivljeno. Tudi sicer za volanom nimam najboljšega položaja. ( sem nekoliko višji 183 cm). Avto je sicer od očeta, vendar ga trenutno, zaradi spleta okoliščin, uporabljam jaz in z njim naredim vsak dan okoli 50km. Posledično me noga boli skoraj neprestano, tako, da me že skrbi za zdravje.
Naj povem, da podobnih težav nisem imel še pri nobenem drugem avtu čeprav sem vozil že marsikateri, tudi majhen avto.
Zanima me, če je že kdo imel podobne težave predvsem pri Sparku ali Daewo Matic? (gre skoraj za isti avto).
Verjetno je edina rešitev, da tega avta pač ne vozim več, kar bom storil takoj ko bo to mogoče.
Lp
Godward je napisal/-a:aje ste razvajeni, kaj če bi mogo peš it 30km?? bi te še kaj druga bolelo
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov