Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Aston
Nov uporabnik

Chevrolet Spark-položaj za volanom

Napisal/-a Aston So jul 02, 2011 6:33 pm

Pozdravljeni!

Imam dokaj nenavadno težavo, opažam, da me vsakič, ko dalj časa vozim Chevrolet Spark letnik 2008 začne močno boleti v desno nogo predvsem v predelu gležnja. Bolečina ostane tudi, ko preneham vozit. Sklepam, da do tega pride ker mi je avto enostavno premajhen in imam nogo ko tiščim gas preveč nenaravno zakrivljeno. Tudi sicer za volanom nimam najboljšega položaja. ( sem nekoliko višji 183 cm). Avto je sicer od očeta, vendar ga trenutno, zaradi spleta okoliščin, uporabljam jaz in z njim naredim vsak dan okoli 50km. Posledično me noga boli skoraj neprestano, tako, da me že skrbi za zdravje.
Naj povem, da podobnih težav nisem imel še pri nobenem drugem avtu čeprav sem vozil že marsikateri, tudi majhen avto.
Zanima me, če je že kdo imel podobne težave predvsem pri Sparku ali Daewo Matic? (gre skoraj za isti avto).

Verjetno je edina rešitev, da tega avta pač ne vozim več, kar bom storil takoj ko bo to mogoče.

Lp

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Re: Chevrolet Spark-položaj za volanom

Napisal/-a WMB So jul 02, 2011 6:46 pm

Aston je napisal/-a:Pozdravljeni!

Imam dokaj nenavadno težavo, opažam, da me vsakič, ko dalj časa vozim Chevrolet Spark letnik 2008 začne močno boleti v desno nogo predvsem v predelu gležnja. Bolečina ostane tudi, ko preneham vozit. Sklepam, da do tega pride ker mi je avto enostavno premajhen in imam nogo ko tiščim gas preveč nenaravno zakrivljeno. Tudi sicer za volanom nimam najboljšega položaja. ( sem nekoliko višji 183 cm). Avto je sicer od očeta, vendar ga trenutno, zaradi spleta okoliščin, uporabljam jaz in z njim naredim vsak dan okoli 50km. Posledično me noga boli skoraj neprestano, tako, da me že skrbi za zdravje.
Naj povem, da podobnih težav nisem imel še pri nobenem drugem avtu čeprav sem vozil že marsikateri, tudi majhen avto.
Zanima me, če je že kdo imel podobne težave predvsem pri Sparku ali Daewo Matic? (gre skoraj za isti avto).

Verjetno je edina rešitev, da tega avta pač ne vozim več, kar bom storil takoj ko bo to mogoče.

Lp

Kaj pa si pričakoval od takega avtomobila....?
Kupi si axiama ( to je un k je isto k moped registriran, k ga 16 letni mulčki bogatih staršev vozijo)...pelji 1 mesec, potem pa poročaj, kako dober je Sparkec :)
FOLCIKA - SCIROCCO

matayus
Novinec

Napisal/-a matayus So jul 02, 2011 10:08 pm

Iste probleme sem tudi sam imel ko sem vozo nadomestni avto in sicer tata indico. Tak čuden položaj je bil za volanom, pod takim čudnim kotom ie bla stopalka za gas, preveč pravokoten. Da se mi je bla prava muka pelat 30 km do Celja.

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward So jul 02, 2011 10:20 pm

aje ste razvajeni, kaj če bi mogo peš it 30km?? bi te še kaj druga bolelo
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Uporabniški avatar
Pipita
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Pipita To jul 05, 2011 12:03 pm

:vc :vc :vc :vrum :vc :vc :vc

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jul 05, 2011 4:31 pm

Godward je napisal/-a:aje ste razvajeni, kaj če bi mogo peš it 30km?? bi te še kaj druga bolelo

Jih nardim vsaki dan tak, da mi je pol čist vseen kje in kako sedim :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov