Scremer je napisal/-a:Oj,
ali se komu sanja koliko je omejitev hitrosti v iz Kranjske smeri proti Medvodam. In sicer na Gorenjski cesti tik pred Medvodam, ko si že enkrat mimo Jeprce in se potem skozi majhen gozdiček po tistem klančku navzgor zapelješ mimo petrola na desni strani (petrolova skladišča in neka kavarna pa sta na levi). Ko si enkrat mimo Petrola je tabla Medvode in potem takoj krožišče. Od table dalje je potem logično omejitev 50km/h kolk je pa pred tablo se mi pa tudi sanja ne. Domnevam da nisem edini, ker tam ljudje vedno nekaj sanjajo...
lp
Scremer je napisal/-a:Točna ta del imam v mislih. Sej ne da so bile kakšne spremembe, ampak malo sprašujem ljudi in je zanimivo kako nihče ne ve. Vsak ima svojo teorijo. Eni 90, drugi 70, treji 60 nekaj jih pa meni tudi, da je omejitev 50. Čeprav bi pomojem bilo smiselno da se hitrost omeji na 70km/h. Nenazadnje se pelješ mimo križišča, avtobusne postaje, ki je praktično na ovinku in pa mimo improvizirane obcestne "tržnice".
zuzek je napisal/-a:danes sem po dolgem času spet peljal po cesti Postojna - Nova Gorica, hitra cesta, ampak povsod so še zmeraj table 100 - tudi tiste zgoraj, ki se "rišejo" slike
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov