Debate, ki niso vezane na ostala področja...

paranoid
Nov uporabnik

Napisal/-a paranoid Pe dec 12, 2003 6:12 pm

UF, tole bo pa koristno :) A pol tud na navadnih cestah frajarijo s providami, ne samo na avtocestah?! Drgač so velikrat plavi na vrhu klanca v Medvodah in merijo tiste, ki grejo proti Kranju, v Mednem sem jih tudi že videl pri tej gostilni (Cirman), isto merili v smeri proti Kranju, pa še v Ljubljani v Šentvidu malo za zadnjim semaforjem če se peljete spet proti Mednem. Na taka mesta se splača mal oči met na pecljih ker se ponavadi še dovolj hitro opazi belo-moder avto, sploh če ni čisto prazna cesta da te ne morejo na kilometer ciljat.

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe dec 12, 2003 7:12 pm

Jah sej je mena provida tud stopala ene 3km, poj me pa ustav pa 40K-kao rdeca luc

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 12, 2003 9:55 pm

paranoid je napisal/-a:UF, tole bo pa koristno :) A pol tud na navadnih cestah frajarijo s providami, ne samo na avtocestah?! Drgač so velikrat plavi na vrhu klanca v Medvodah in merijo tiste, ki grejo proti Kranju, .

Drugač se v kranju furajo precej po normalnih cestah z golfam.
V medvodah sm dobu 55K+3pike ob 0.30 ponoč. Sm meu srečo, da sm meu dve sošolki, da smo se pogovarjal, k čene bi tm loh tud 130 pelov... (50 omejitev-89 sm šu)
Slika

Uporabniški avatar
Slater
Novinec

Napisal/-a Slater So dec 13, 2003 1:20 am

No, danes sem pa jaz na Litijskem koncu, v bistvu če sem bolj točen - Senožeti - bencinska Agip, zasledil srebrno Renault Laguno karavan. Samo ni bila čist ta nova, en model nazaj. 2 copsa sta ustavlja Omahnov kamion.
Vam rečem - BANDA! :evil:
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 So dec 13, 2003 12:35 pm

Ja uno laguno sem tut jz že vidu kakšen let nazaj v kočevju. Nevem če je bla ista ampak policijska je bla.

Pa na releciji Ranč novo mesto(avtocsta) pa tut po okloliških cstse voz rdeča 19-ka LJ** 3 9 s(nevem točn registracije 99% sem da je 39 not) pa zelana alfa za katero pa ne vem registracije. Velik problem je zdej ko delajo avtocesto in so na nekaterih ocekih omejitve 80 in tudi 60 kmh. kdo se bo pa po avtocesti 60 pelu ???

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So dec 13, 2003 6:20 pm

andrej777 je napisal/-a:Velik problem je zdej ko delajo avtocesto in so na nekaterih ocekih omejitve 80 in tudi 60 kmh. kdo se bo pa po avtocesti 60 pelu ???

Tako se drzavni proracun najlazje polni. Mater bi strelu :mrgreen:
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov