Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

coming/leaving home

Napisal/-a splash Ne avg 14, 2011 4:10 pm

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5066584

a je že kdo ontiral kaj takega v avto?

meganetune
Nov uporabnik

Re: coming/leaving home

Napisal/-a meganetune Ne avg 14, 2011 5:30 pm

Jst ga imam montiranega v avtu..sem ga sam naročil preko e-baya..po slikici je enak mojemu..
Lahko ti povem,da je kr fajn zadeva sploh ponoci,da se ti izbrane luči po tvoji zeli prizgejo..drugače montaža ni glih čisto enostavna se pa,da recimo na več načinov zadevo povezat..Pri sebi imam jst narejeno tako,da ko vklopim avto se mi 10s zatem avtomatsko prižgejo luči,po izklopu avta pa približno 20s še gorijo..imaš pa zraven še senzor katerega zmontiraš nekam na armaturo,da se ti podnevi luči ne prižigajo ob odklepu..aja ima pa še pulzno proženje(opcija),da ob zaklepu/odklepu se ti lahko tudi luči vklopijo,kasneje same izklopijo,seveda če imaš na svojem centralnem/alarmu izhod na katerega povežeš modul...

Če te zadeva zanima mi piši ZS pa ti lahko demostriram zadevo v živo,da boš videl kako zgleda..

Lp
Zadnjič spremenil meganetune, dne Ne avg 14, 2011 9:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

blazkom
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazkom Ne avg 14, 2011 7:16 pm

koliko si pa dal na ebayu?

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Ne avg 14, 2011 9:13 pm

je to to da ko odkleneš avto se ti za določen čas prižgejo luči ? to bi jaz rabil, ampak nebi rad sam montiral če pozna kdo koga ki ima to in še zmontira prosim ZS

Uporabniški avatar
=swen=
Uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a =swen= Ne avg 14, 2011 9:20 pm

To je to ja in na Ebay-u jih je kar nehaj:
KLIK

Uporabniški avatar
barossa45
Novinec

Napisal/-a barossa45 Po avg 15, 2011 11:51 pm

Nimajo nekateri avtomobili to že serijsko ?
Pri meni vem, da ko vzamem ključ ven potegnem ročko za luči k sebi in potem gorijo slabo minuto.
[img]http://www4.slikomat.com/11/0430/jln-astra.jpg[/img]

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To avg 16, 2011 6:38 am

barossa45 je napisal/-a:Nimajo nekateri avtomobili to že serijsko ?
Pri meni vem, da ko vzamem ključ ven potegnem ročko za luči k sebi in potem gorijo slabo minuto.

Vem, da imajo nekateri avtomobili to že dolgo v serijski opremi. Jaz to poznam, kot "folow me" funkcijo, imel sem jo v chryslerju let.'90. Nikoli nisem zares rabil te zadeve, razen, če sem hotel komu pokazati to "igračo". V glavnem brez veze. Ne izključujem pa možnosti, da morda ta zadeva komu v kakšni redki situaciji res lahko pride prav.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To avg 16, 2011 3:32 pm

cruiser1 je napisal/-a:
barossa45 je napisal/-a:Nimajo nekateri avtomobili to že serijsko ?

Vem, da imajo nekateri avtomobili to že dolgo v serijski opremi. Jaz to poznam, kot "folow me" funkcijo, imel sem jo v chryslerju let.'90. Nikoli nisem zares rabil te zadeve, razen, če sem hotel komu pokazati to "igračo". V glavnem brez veze. Ne izključujem pa možnosti, da morda ta zadeva komu v kakšni redki situaciji res lahko pride prav.

Pride prav....če si doma v mestu potem tega res ne rabiš....Če pa si na vasi pa tole zna prit še kako prav. Imaš avto za bajto 50m stran in v trdi temi še kako iščeš kljuko :D Je pa res , da če imaš IR (kot primitivni američan) potem pa tole nima kam bit.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov