Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Jovo
Novinec

Kraj: Ljubljana

POZOR LOPOVI!!!!!

Napisal/-a Jovo So dec 13, 2003 11:33 am

Tole, kar bom napisal se je zgodilo enmu mojmu kolegu in je čista resnica, zato bodte pozorni, ko kaj kupujete s kartico.

Tipson je nakupoval (štacune ne bom napisal, ker še nima 100% dokazov). Plača s kartico, gre v avto in se pele lepo domov. Čez nekaj 100 m ugotovi, da ma zadnjo levo gumo počeno. Se ustavi in se loti menjat gumo. Vse lepo in prav, pride domov pa zgrunta da mu manjka denarnica :o Kliče na banko in je že šlo z bankomata par deset tisočakov????

Pa mal študira, pa študira, pa zgrunta, da je edina šansa, da mu jo je kdo sunu iz avta, ko je gumo menjal?? Pa timpsonu nč jasn, pol se pa spomne pa gre nazaj in od varnostnikov zahteva posnetek kamere, ki je usmerjena na parking, ker sumi, da ga je že od tam kdo sledil. Pazi zdej pa glavno pride: lopovi so mu iz štacune sledil pa gumo z nožem preluknjal, ko se je tip v avto usedu. Po pa lepo za njim do mesta menjave. Seveda tip zmeden na cesti menja gumo ta cajt pa ......

Edina uganka je kako so lohk z bankomata keš dvignil?? Kaj pa PIN koda??? :o Ja prav ste zgruntal?? Frajer na blagajni v štacuni si je zapomnu PIN, ko je model plačeval in lopovska akcija je stekla!!!!!!! :evil: Kopsi jih še niso dobil so pa na sledi!!

PAZI, KO TIPKAŠ PIN NA BLAGAJNI, DA TI KDO NE ŠPEGA OZIROMA SKRIJ, KER MAJO FRAJERJI TUD KAMERE U ŠATACUN PA LOK VIDJO KVA SI ODTIPKAL!!!!

P.S.
Majhno mesto velikih lopovov!!
Najboljš avto je nov avto!!

sassso
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a sassso So dec 13, 2003 11:53 am

mal me res na mission impossible spominja. :?
HONDA

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 So dec 13, 2003 11:55 am

Dobro došli v deželo na sončni strani alp.tega bo pri nas se več ni več.Demokracija dela svoje.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt So dec 13, 2003 11:55 am

piskuka to je res s temi pi kodami vcasih so imeli vsaj scitnik pred tipkami vceraj sem tankal pa tudi scitnika nimajo vec ( tam ko odtipkas pin kodo ) pa se vsak buli v tist. To so slabo pogruntal. Bedastoča. Pejte sami do unga tipa v trgovini.....pa sej ves za Savo pa dekco cez glavo..... bo vse povedal :twisted: :twisted:
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So dec 13, 2003 12:32 pm

zato pa jaz moje vse kartice nosim v denarnici, denarnico pa blizu moje ritne luknje ;) :lol: :lol: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ So dec 13, 2003 12:59 pm

hum

jst mam na racunu ponavadi 246 sit k se jih ne da dvignit..

nej jih ma :lol:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG So dec 13, 2003 1:00 pm

Heheheh dobra ja :)
Drgac pa so prebrisani danes.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So dec 13, 2003 6:18 pm

RegY je napisal/-a:zato pa jaz moje vse kartice nosim v denarnici, denarnico pa blizu moje ritne luknje ;) :lol: :lol: :twisted:

Nea govori prevec kje imas kaj spravljeno, ker lopovi berejo forum. :mrgreen:
SlikaSlika

baron
Novinec

Napisal/-a baron So dec 13, 2003 6:24 pm

Dobra fora ni kej. Zato pa denarnco vedno pri sebi pa tud če samo za hipec stopš ven iz avta. Groza :? :roll:

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] So dec 13, 2003 6:34 pm

ja ja, poznam primer kartice...neom omenjal kdo, kaj, kira trgovina, kakorkoli...ampak nekdo je nakupoval z vkradeno (izgubljeno kartico), izpisek kaže da je nekdo opravil tri nakupe v isti trgovini z isto kartico v roku treh minut...wtf :o ....vse skupaj pa še v istem dnevu zapravil nekaj čez 100k sit...seveda vseh tistih listkov, ki jih morajo imeti prodajalci z podpisom ni bilo...torej je vsakomu jasno za dogovor med prodajalcem in tistim tatom (mogoče celo dve osebi v eni)

lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So dec 13, 2003 6:40 pm

[YuGo] je napisal/-a: skupaj pa še v istem dnevu zapravil nekaj čez 100k sit

Khm sreci da nimam nikol tolk dnarja na kartici tut po 15. ne
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
P.S. Drgac pa svinjarije se povsot dogajajo tole s karticam je tut men ze znano res tole s temi PIN stevilkami ti lahka res skor vsak trgovec vidi kaj tipkas pa ce je se taksna varnost k svi**e zmeri najdejo nacine da se dokopljejo do tujega denarja
LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So dec 13, 2003 7:14 pm

tega je v Španiji na stotine pa še razne prodajalke vrtnic te znajo olupat do golega itd. je ogromno teh fint. to je v španiji dnevni kruh!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov