...Rdečga Audija Avanta...
COBO je napisal/-a:Modrega ma en tle iz vicha ( lj ) imena nam govoru sam ga pa nekako poznam ( poimensko in na videz ) glede avta pa naj bi imel 400hp+ ja. Za tistega rdecega pa ne vem. A je splho govora o karavanu ? jst sm vidu sam S2 rdecega sedan in ne karavan.
COBO je napisal/-a:Modrega ma en tle iz vicha ( lj ) imena nam govoru sam ga pa nekako poznam ( poimensko in na videz ) glede avta pa naj bi imel 400hp+ ja. Za tistega rdecega pa ne vem. A je splho govora o karavanu ? jst sm vidu sam S2 rdecega sedan in ne karavan.
darkdog23 je napisal/-a:Un Audi je bil rdeč coupe varijanta mene je impresioniru ko je stegnu unga karavana Audi A6 al neki podobnega vem da je bil TDI.Eh brez veze razlagat ka mu je naredu,pa uni Toyoti MR2.Ne ni šans stari iztrelu se je ko metek iz puške pa še dva tipa sta not sedela......
no comments
Po mojem je un tip v karavanu mislu da se gre kdo do cilja pride in ne kdo prej pride![]()
anzee je napisal/-a:darkdog23 je napisal/-a:Un Audi je bil rdeč coupe varijanta mene je impresioniru ko je stegnu unga karavana Audi A6 al neki podobnega vem da je bil TDI.Eh brez veze razlagat ka mu je naredu,pa uni Toyoti MR2.Ne ni šans stari iztrelu se je ko metek iz puške pa še dva tipa sta not sedela......
no comments
Po mojem je un tip v karavanu mislu da se gre kdo do cilja pride in ne kdo prej pride![]()
Ce to govoris o unmu temnomodrem karavanu A6 iz draga po meetingu zadnic - zadeva ni TDI ampak 1,8T, 180KM, quattro; zadeva sicer prav dobro stegne (seveda ni primerjave s kaksnim rs2 ali pa coupejem...); je mel pa kolega tudi komaj drugi dan ta avto takrat (prej je bil navajen na vr6, ki je cisto drug tip avta...)![]()
darkdog23 je napisal/-a:Un Audi je bil rdeč coupe varijanta mene je impresioniru ko je stegnu unga karavana Audi A6 al neki podobnega vem da je bil TDI.Eh brez veze razlagat ka mu je naredu,pa uni Toyoti MR2.Ne ni šans stari iztrelu se je ko metek iz puške pa še dva tipa sta not sedela......
no comments
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov