vepar je napisal/-a:na zimskih je ostalo 4mm, tako da se mi jih ne splača novembra spet gor dajat in jih bom zradiral do takrat.
potem bom kupil nove zimske, spomladi pa nove letne.
mi je pa vseeno kaj imam gor.. 4motionponavadi nanese tako da zimske zvozim še poleti do konca.
lisko je napisal/-a:AT/R z zvezdico. Izredno nevarne po dežju (drift no problem) in slabe po snegu. Rešuje 4 kolesni pogon a ,če ga ne vklopiš že pred klancem je izredno težko potem speljat v klancu...
Razmišljam o MT/R a tiste so še slabše v snegu....
W3s7_S1D3 je napisal/-a:jaz menjam glede na zakon in glede na snežne razmere. Ponavadi dam po zakonu gor zimske gume (pred tem datumom nisem še srečal snega), dol jih pa dam, ko je sigurno konec snega (me je že enkrat fanj presenetlo z letnimi).
~toMmy~ je napisal/-a:Ne razumem pa prepričanja, da z awd pogonom praktično ne rabiš zimskih gum, wtf? Ok, če te začne zanašat, se da dosti rešit z gasom, ampak ne moreš pospeševat in driftat tja v tri dni, pri ustavljanju ti pa tudi ne pomeni skoraj nič. Sploh kakšni SUV-i in terenci so v osnovi (če zanemarimo pogon) zaradi visokega težišča in relativno širokih gum zgrešeni za sneg.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov