xalfist je napisal/-a:Če si blizo italije je vseeno, imaš tega tam kolk češ.
čare je napisal/-a:No to ni glih čist res.
grega983 je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Če si blizo italije je vseeno, imaš tega tam kolk češ.
Poišči mi haubo za integrale 16v, po možnosti nikoli razbito, pa da te vidim heroja
grega983 je napisal/-a:Si mogoče ti zasledil kaj išče ?
Vedno me razjezi, ko se najdejo pacienti in govorijo kot da v italiji pa konci za avtomobile rastejo na drevesih ....
grega983 je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Če si blizo italije je vseeno, imaš tega tam kolk češ.
Poišči mi haubo za integrale 16v, po možnosti nikoli razbito, pa da te vidim heroja
baroax je napisal/-a:
Greš v Lancio v Trst, naročiš novo in je dobiš, in ni bla nikoli razbita. Rešeno.
grega983 je napisal/-a:baroax je napisal/-a:
Greš v Lancio v Trst, naročiš novo in je dobiš, in ni bla nikoli razbita. Rešeno.
Hmmmm, če bi bilo vse tk enostavn, potem mislim da avtor teme ne bi tule spraševal. V mislih imam predvsem ceno
grega983 je napisal/-a:Še malo off-a.
na koncu je vse vezano na finance, ker če sprašuje za ceno rezervnih delov, potem ima to opravka z financami ?
Če bi imel dovolj financ bi verjetno iskal kar nove dele in ne rabljene ...
merko je napisal/-a:v mislih sem imel lancio lybro in fiat mareo Weekend. Sej prav zato sprašujem, ker živim na meji z italjo in vem, da je teh avtu v italiji oh in sploh, le splošno mnenje o delovanju, pokvarljivosti itd., me je zanimalo. mam občutek, da je dosti več elektronike pri lanci kot pri fiatu, pol pa sem malo skeptik, kolko časa recimo ta elektronika deluje, al je bolš avto z čim manj elektronike.
xalfist je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Še malo off-a.
na koncu je vse vezano na finance, ker če sprašuje za ceno rezervnih delov, potem ima to opravka z financami ?
Na 10let+ , avto vrjetno ne bo daval novih delov. ( govorim o večjih zadevah)
denko4 je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Še malo off-a.
Na 10let+ , avto vrjetno ne bo daval novih delov. ( govorim o večjih zadevah)
Sej Integralka je tud starejša kot 10 let
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov