čare je napisal/-a:.vse kar ni na fergazer se da speljat in peljat brez gasa
čare je napisal/-a:ja cruiser pelje se ,sam speljat je zelo težko oz.težje kot ze elektronsko podprtimi vozili (pa govorim seveda o ročnem menjalniku)
~toMmy~ je napisal/-a:Ok še dobro, da se ni moj avtomatik Sprinter vozil brez gasa, kdo za vraga bi si to sploh želel?
Ni glih zanič, je pa res da ni niti avtomatik, ampak je robotiziran ročni menjalnik.cruiser1 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Ok še dobro, da se ni moj avtomatik Sprinter vozil brez gasa, kdo za vraga bi si to sploh želel?
Čuden avtomatik, verjetno zanič. In zakaj bi bilo speljevanje in vožnja brez gasa nekaj grozno slabega? Velikokrat to kar prav pride.
Drocky je napisal/-a:men ni še nikoli trpel avto, kadar sem ga brez gasa peljalglih tak kot ne vidim smisla speljevat z višjo prestavo (razen če se cesta spušča), ker čist za brez veze uničuješ sklopko, tak tudi ne vidim smisla niti potrebe vozit na štandgasu. Makedam, po katerem se moreš peljat tak počasi je pa kolovoz, tja pa z avtom ne rinem.
Ni glih zanič, je pa res da ni niti avtomatik, ampak je robotiziran ročni menjalnik.cruiser1 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Ok še dobro, da se ni moj avtomatik Sprinter vozil brez gasa, kdo za vraga bi si to sploh želel?
Čuden avtomatik, verjetno zanič. In zakaj bi bilo speljevanje in vožnja brez gasa nekaj grozno slabega? Velikokrat to kar prav pride.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov