Pozdravljeni, iščem torbo za feltne, vse kar sem našel, je eno oglas na bolhi, tudi nekaj trgovin sem že obiskal pa nič. Sicer fajn bi bilo, da je z ene strani "ojačana" s kakšno peno.
V "bodočem" akcijskem katalogu Leclerca (akcija se začne 2.11., a imajo robo ponavadi že prej - po akcijskih ali navadnih cenah) so tudi vreče za kolesa (do 18 palcev - z "ročem" za prenašanje) za samo 10 € - a ne vem, ali je cena za eno ali za štiri (verjetno 4, ker piše 4/1). Če nisi iz Lj, bo ta katalog čez kak dan tudi na netu (zdaj je še "stari"), pa si lahko pogledaš, če so OK zate.
V aktualnem VW katalogu Zima 2011/12 so 4 torbe za komplete koles (do R18, širina do 245 mm) 14,99€. Po mojem mnenju ne more bit neka cheap roba. Pojma nimam, če so kaj ojačane (nič ne piše), ampak sam tudi ne vidim smisla.
abbe je napisal/-a:vw ma dve variante teh torb.eno za 16
To sem direktno iz kataloga prepisal ceno - v redni so 16,99€, zdaj jih imajo pa za zgoraj napisano ceno Ni pene, ki se pod težo pnevmatik ne bi vdala. Če že, vzameš centimetrski stiropor, pa ga daš vmes in rešiš problem.