zagrižen je napisal/-a:Pozdravljeni.
Zanima me koliko ste kaj vozili tik po narejenem izpitu za avto? Ste vozili svoj ali avto staršev ali le priložnostno avto od kakega kolega?
So vam starši takoj dovolili vožnjo brez njihovega spremstva? Koliko star avto ste vozili?
Vprašanja, na katera odgovori bi mi zelo prav prišla pri raziskovalni nalogi.
Hvala.
egster je napisal/-a:Jaz sem se sam odpeljal domov direkt izpred upravne enote, takoj ko sem dobil potrdilo o vlogi za izdajo vozniškega dovoljenja (ki je dovolj za vožnjo po Sloveniji), cca. 10 min po opravljenem izpituFenomenalni prvi občutki. Od tistega dne naprej vozil kar veliko, na kakšno daljšo relacijo sem si na začetku vzel koga za družbo. Vozil sem vse živo: svoj avto, družinski in pa vse ostalo kar je bilo na firmi (kombi, službena vozila) starosti od 3 pa do 10 let.
Starši niso imeli nobenih predsodkov glede tega, da vozim sam, samo poslušal sem vsakič nekaj v stilu "previdno vozi.."; še posebno ko sem šel kam s kakšnim močnejšim avtom.
Zanima me koliko ste kaj vozili tik po narejenem izpitu za avto? Ste vozili svoj ali avto staršev ali le priložnostno avto od kakega kolega?
So vam starši takoj dovolili vožnjo brez njihovega spremstva? Koliko star avto ste vozili?
Hvala.
Hvala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov