tomaz40 je napisal/-a:Pred nedavnim je bila na discoveryu oddaja o varnosti ameriških križark iz 50 in 60 let. V nesreči je več pleha ustavilo drugo vozilo, da te ni čisto zmečkal, ampak so bli pa drugi problemi. Npr: varnostni pas ni imel zategovalnikov in te je tko stisnu da ti je lahko zlomilo rebra in jih zarinilo v srce.
alexpag je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:Pred nedavnim je bila na discoveryu oddaja o varnosti ameriških križark iz 50 in 60 let. V nesreči je več pleha ustavilo drugo vozilo, da te ni čisto zmečkal, ampak so bli pa drugi problemi. Npr: varnostni pas ni imel zategovalnikov in te je tko stisnu da ti je lahko zlomilo rebra in jih zarinilo v srce.
To sem pa tut jaz se mi zdi gledal, ka je pol en tip teste delal, sicer je bil pri ameriškif avtih problem ker nekateri niso sploh imeli varnostnih pasov, pri tistih ka so jih pa meli so se pa ljudem zdeli neudobni, pa se niso pripeli, prvi ka je mel pri vseh modelih varnostne pasove je bil volvo. Pri ameriških je bil tudi problem, da se je pri večini snel volan,...
maky je napisal/-a:alexpag je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:Pred nedavnim je bila na discoveryu oddaja o varnosti ameriških križark iz 50 in 60 let. V nesreči je več pleha ustavilo drugo vozilo, da te ni čisto zmečkal, ampak so bli pa drugi problemi. Npr: varnostni pas ni imel zategovalnikov in te je tko stisnu da ti je lahko zlomilo rebra in jih zarinilo v srce.
To sem pa tut jaz se mi zdi gledal, ka je pol en tip teste delal, sicer je bil pri ameriškif avtih problem ker nekateri niso sploh imeli varnostnih pasov, pri tistih ka so jih pa meli so se pa ljudem zdeli neudobni, pa se niso pripeli, prvi ka je mel pri vseh modelih varnostne pasove je bil volvo. Pri ameriških je bil tudi problem, da se je pri večini snel volan,...
tudi jaz gledal tole... ko so enega tipa še zasledovali right?
alexpag je napisal/-a:maky je napisal/-a:alexpag je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:Pred nedavnim je bila na discoveryu oddaja o varnosti ameriških križark iz 50 in 60 let. V nesreči je več pleha ustavilo drugo vozilo, da te ni čisto zmečkal, ampak so bli pa drugi problemi. Npr: varnostni pas ni imel zategovalnikov in te je tko stisnu da ti je lahko zlomilo rebra in jih zarinilo v srce.
tudi jaz gledal tole... ko so enega tipa še zasledovali right?
Ja lahk da je ja, nevem no sem ful cajta nazaj gledal, vem da je ene tipe skoz sprednjo šipo metalo, pa en tip je na sebi preizkuse trka delal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost