No če ma kdo kakšne informacije nej prosim pove, če pa je že blo pa sori-sem spregledu.
lp,hvala

johnny_tran je napisal/-a:OK-edina šola, ki jo večina od nas ima je uradna avtošola, ki je nujna za izpit. Kaj pa kej več? Je šola varne vožnje, ki nas uči kako ukrepati v posebnih razmerah pa tko. Kaj pa tko-kakšna šola dirkanja, kjer bi se lahk u nulo nauču obvladvat RWD avto pa delat kontrolirane drifte pa obrate z ročno.........tega se jaz raje ne učim sam.
No če ma kdo kakšne informacije nej prosim pove, če pa je že blo pa sori-sem spregledu.
lp,hvala
johnny_tran je napisal/-a:OK-edina šola, ki jo večina od nas ima je uradna avtošola, ki je nujna za izpit. Kaj pa kej več? Je šola varne vožnje, ki nas uči kako ukrepati v posebnih razmerah pa tko. Kaj pa tko-kakšna šola dirkanja, kjer bi se lahk u nulo nauču obvladvat RWD avto pa delat kontrolirane drifte pa obrate z ročno.........tega se jaz raje ne učim sam.
lp,hvala
fric je napisal/-a:AS motosport s šolami dirkaške vožnje
Aham. Moj stric je vozil rally v pokalu c in je šel na tečaj varne vožnje ter je dobil licenco.NeRo je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Obstaja šola varne vožnje...ko opraviš 6 dni dobiš licenco za rally voznika.
Dobiš licenco za rally voznika? Od koga? AŠ2005?![]()
Na rallyju je vse prej kot varna vožnja...
Da ti vrnem nazaj: "to pa lahko samo nespametnež napiše"MetodTrobec je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Obstaja šola varne vožnje...ko opraviš 6 dni dobiš licenco za rally voznika.
No, tole me spominja na tiste kasete 'naučite se nemško/špansko/arabsko' v samo 1 mesecu'
Desmodromika je napisal/-a:Aham. Moj stric je vozil rally v pokalu c in je šel na tečaj varne vožnje ter je dobil licenco.NeRo je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Obstaja šola varne vožnje...ko opraviš 6 dni dobiš licenco za rally voznika.
Dobiš licenco za rally voznika? Od koga? AŠ2005?![]()
Na rallyju je vse prej kot varna vožnja...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov