Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Vinetou
Novinec

Saj ni res, pa je....

Napisal/-a Vinetou Po jan 05, 2004 9:00 pm

Ne vem, pod katero rubriko bi vpisal, ampak to je pa visek...

Danes okoli 15.00 na kroziscu pri Zalah

Pripeljem do krozisca iz smeri Bezigrad in vidim, da polovica avtomobilov v kroziscu stoji.
Pogledam bolje in kaj se dogaja....
Zenska za volanom je zgresila pravi izvoz in kaj je storila. Modro je ustavila ter meni nic tebi nic pred mojimi ocmi prestavila v vzvratno prestavo in se rikverc po kroziscu zapeljala nazaj do pravega izvoza. Bog pomagaj, saj si sama ne more vec!!!

SAJ NI RES, PA JE!!!

Naj vas ta voznika nikoli ne sreca. Pa lep dan!

Vinko
Vinetou

Uporabniški avatar
tejo
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a tejo Po jan 05, 2004 9:10 pm

Ko lahko takim talentom dajo izpit? Jao... :?

PS: upam da se zajebavaš, k maš mal postov, pa niti avatarja nimaš naštimanga

Lojzek
Novinec

Napisal/-a Lojzek Po jan 05, 2004 9:16 pm

ne rečem da je človk resnično i**** in gre v rikverc na avtocesti ker je zgrešu izvoz in mu bo vzel 15 km da bo prišel na pravo cesto, ampak da pa nekdo to naredi v krožišču... kako je baba sploh našla rikverc se poraja vprašanje?

Vinetou
Novinec

Napisal/-a Vinetou Po jan 05, 2004 9:18 pm

Tejo:
Jst bi tut rad videl, da bi bla to sala, sam na zalost ni.
Nimam casa za avatarje in miljon postov, se pa oglasim tu in tam, redno pa prebiram forum in gledam stran iz ljubezni in tudi po sluzbeni dolznosti.

Se enkrat...NE NI SALA!
Vinetou

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po jan 05, 2004 9:21 pm

ma jaz sem tudi že svašta doživel: ravno v soboto en iz čisto dense špure tesno pred mano samo sem ga "rprečital" kaj hoče sem prej zabremzal je šel čisto levo, nato pa se mi je en stari skor pod avto vrgo . dobro da ne divjam sem spet pred starim zabremzal samo se je on tudi na sredi cest eustavo pol sem ga malo nadrl pa dalje peljal.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po jan 05, 2004 10:02 pm

Mi smo sli pred par leti na tavelik rondo sprobat kolegovo Laguno, ki jo je ravno kupu in nam je en tak cist povprecen ded pripeljal v kontra smer na kroznem. In ko je vidu, kako ga je usral, je zacel obracat... Pa ne mores verjet, da se ni noben zakantal vanj. Sploh ne vem, kako mu je to ratalo.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 06, 2004 12:43 am

Vinetou je napisal/-a:Tejo:
Jst bi tut rad videl, da bi bla to sala, sam na zalost ni.
Nimam casa za avatarje in miljon postov, se pa oglasim tu in tam, redno pa prebiram forum in gledam stran iz ljubezni in tudi po sluzbeni dolznosti.

Se enkrat...NE NI SALA!

Če si že kaps, bi jo pa loh ustavu.... :P
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To jan 06, 2004 12:43 am

No ja ... taki pacienti in invalidi so na cesti :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To jan 06, 2004 1:52 am

pa ga imamo, kapsa :D :D :D hahaha

knew we'd get ya somehow LOL
Slika

Uporabniški avatar
B4 Turbo
Novinec

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a B4 Turbo To jan 06, 2004 2:08 am

Bog vam daj da nimate italjanov gor!
Tle v Rožni Dolini (pri Novi Gorici) je od leta 96 krožno križišče in je res neverjetno kaj vse počnejo italjani na njemu. Zelo pogosto vidiš italjana ki hoče zavit levo po krožišču, pa mu zadaj vsi trobijo kot nori. Nemalokrat se ti zgodi tudi da se pelješ okoli pa ti pršopa kakšen kontra. Seveda tudi rikvercanja in ustavljanja pred izhodi iz krožišča ne zmanka. Naj omenim še da je krožišče v rožni dolini izredno spolzko, kar se pokaže predvsem v deževnem vremenu, tako da tudi marsikoga vidiš it počrez. No, seveda so italjani v večini pri nepoznavanju krožnih križišč (čeprav jih je na njihovi strani kar precej) , ampak se tudi kakšen naš pajaco najde.
Pogoste nesreče na tem križišču so tudi ko nepoznavalci z lepo hitrosjo pripeljejo iz precej ravne šempeterske obvoznice, pa končajo v grivi v notranjosti krožišča.
Naj še omenim, prej je bilo namesto krožišča navadno T križišče, skoraj ni minil mesec da se kak tovornjak ni prevrnil, pa tudi ostale nesreče so bile precej pogoste. Naj omenim najhujšo ki se jo spomnem, ko je kombi poln športnikov z veliko hitrosjo priletel v madžarski tovornjak, seveda je bilo mrtvih precej, točnega števila pa se ne spomnem.

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 To jan 06, 2004 7:42 am

Ej, če smo že pri Italijanih, mah tudi Puležani In ljubljančani niso nič boljši.

Križišče na Bivju. S smeri Ankarana proti kopru sedaj ne zaviješ več desno, kot včasih (pred gradnjo obalne avtoceste) ampak gres skrajno levo, kot pelje cesta iz Škofij V Ankaran.
Seveda se na most ne sme več, ker je edina cesta, ki pelje na most, dejansko izvoz iz smeri Lj oz. Dekani v Ankaran. S smeri Ankarana so postavili dve tabli za prepoved vožnje zaradi enosmernega prometa, utripajoče rumene lučke, smerokaz za Koper in Pulo, celo delno pregrado so naredili iz tabel za ovinek [<<] -varijanta.
Vendar pa vsak dan nekaj veljakov vstrajno zapelje in izvoz z mosta in s tem ogroža varnost ostalih udeležencev.
Tudi meni se je ene parkrat zgodilo da je kak 100 letni italijanski goblin zapeljal proti meni gor na most in se pizdil, češ kaj jaz tam počnem.

Da ne govorimo o tem , ko so Italijani na turistični vožnji. 10 nonotov v Fiat Panda, ki si ogledujejo pokrajino. Šofer valda vidi največ in kaže ostalim s prstom kam morajo gledat....in v smeri prsta gre tudi avto.......kakšenkrat v kanal!!!

B4 Turbo: te popolnoma razumem in sočustvujem s tabo! :D
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jan 06, 2004 8:02 am

Pa sej ni tok hudo. Bomo že preživel.

LP
Nebivedu

mini_db
Novinec

Kraj: Mengeš

Napisal/-a mini_db To jan 06, 2004 8:20 am

Ja tko je ni kej, sem se zadnjič v LJ ustavil na križišču enih 5m za katrco, ena ženska na levi gleda moj avto, jst se počasi zapeljem do katrce, ampak k je ženska vidla da grem jst naprej je avtomatsko pohodila gas in direkt v megana, to pa umreš od smeha!!

NI JIM LAHKO!
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt To jan 06, 2004 8:34 am

RegY je napisal/-a:pa ga imamo, kapsa :D :D :D hahaha

knew we'd get ya somehow LOL

Tudi jaz na to pomislil. :twisted: :twisted:
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To jan 06, 2004 10:47 am

No jst se v soboto3,1,2004 peljem iz smučanja v gerlicnu in na avtocesti perke ljubljana sm na prehitevalnem pasu prehitevam enga jeepa in on kr na enkrat brez žmigovca pred mene, jst mu poblendam on pa po bremzi mu blendam pa hupam on še vedno ornk po bremzi še dob da ni blo nič, komot bi lahko kdorkol zgubu nadzor nad vozilom,končno se i**** odmakne, kolega mu zamori čez šipo, da ne govorim da je za nama prpelal še avtomobili ki so rehitevali, zapelem pred njega model pržge dolge, mi je blo dost tacga norca pa prtisnm na gas se ga znebim ampak kr verjet nism mogu k če bi gad dobu bi ga fentu :evil:

mini_db
Novinec

Kraj: Mengeš

Napisal/-a mini_db To jan 06, 2004 10:54 am

Ma sj folk je fukjen na cest, zadnjič jst pa ena brava po trzindki obvoznici 170km/h, brava na desnem jst na levem pasu 200m pred nama R5 1.1, bakica mene vid se umakne direkt na un pas k je bla brava, tip po bremzi stop zadn del mu je začel plesat k je bakica to vidla pa nazaj na moj pas!!!

Pol se pa pejt!!
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Moongoose
Nov uporabnik

Napisal/-a Moongoose To jan 06, 2004 1:35 pm

Jaz se še vedno spomnem prvega šoka, ko se je avto pred mano na krožnem začel bremzat zato da bi spustu čakajoče pred sebe :shock: Seveda to vse ob najhujši gužvi, prav presenečen sem da nisem priletel babici v rit (ter da nihče ni priletel meni v rit)
Slika

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman To jan 06, 2004 2:43 pm

Dobr no, ni treba za vsako brezveznost nove teme odpirat, na avto.net majo eno "kaj vas najbolj moti na cesti" pa tam folk piše take dogodivšcine
lastnik:
Lada Vesta 1.6 16v (2017, od 8/2019 - )
Opel Astra classic F 1.6 16V (2001, od 12/2015-9/2019)
Lada 111 1.5 (2001, od 7/2012-12/2015)
Škoda Felicia 1.3 -(1999, od 1/2012-7/2012)
Lada 111 1,5 (2001, od 1/2003-1/2012)
Lada 1500 SL- (1979) oldtimer s certifikatom (od 8/2007-)
Lada Riva 1600 (1985) oldtimer s certifikatom (od 10/2014-)

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Jesus To jan 06, 2004 2:53 pm

a enim res ni lahko, ce bi se sekiral zarad takih indijancev bi ze dolg nazaj izgubil potrplenje in zacel strelat tak folk :twisted:
klofuta ni nič drugega kot informacija iz prve roke
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov