Ej, če smo že pri Italijanih, mah tudi Puležani In ljubljančani niso nič boljši.
Križišče na Bivju. S smeri Ankarana proti kopru sedaj ne zaviješ več desno, kot včasih (pred gradnjo obalne avtoceste) ampak gres skrajno levo, kot pelje cesta iz Škofij V Ankaran.
Seveda se na most ne sme več, ker je edina cesta, ki pelje na most, dejansko izvoz iz smeri Lj oz. Dekani v Ankaran. S smeri Ankarana so postavili dve tabli za prepoved vožnje zaradi enosmernega prometa, utripajoče rumene lučke, smerokaz za Koper in Pulo, celo delno pregrado so naredili iz tabel za ovinek [<<] -varijanta.
Vendar pa vsak dan nekaj veljakov vstrajno zapelje in izvoz z mosta in s tem ogroža varnost ostalih udeležencev.
Tudi meni se je ene parkrat zgodilo da je kak 100 letni italijanski goblin zapeljal proti meni gor na most in se pizdil, češ kaj jaz tam počnem.
Da ne govorimo o tem , ko so Italijani na turistični vožnji. 10 nonotov v Fiat Panda, ki si ogledujejo pokrajino. Šofer valda vidi največ in kaže ostalim s prstom kam morajo gledat....in v smeri prsta gre tudi avto.......kakšenkrat v kanal!!!
B4 Turbo: te popolnoma razumem in sočustvujem s tabo!