blazkom je napisal/-a:smer proti kranju. Tam preden delajo. In je omejirev zaradi tega 60. Kanta je bila na prehitevalnem pasu (levo od njega) in priklenjena na kandelaber
adis je napisal/-a:blazkom je napisal/-a:smer proti kranju. Tam preden delajo. In je omejirev zaradi tega 60. Kanta je bila na prehitevalnem pasu (levo od njega) in priklenjena na kandelaber
Severna obvoznica? verjetno je to 1 izvoz naprej od industrijske cone ( tam kjer je audi)?
blazkom je napisal/-a:Potem ne rabim skrbeti, da bom dobil kazen?
Vz_ace je napisal/-a:Od neke uradne osebe (kolega) sem slišal, da pri teh radarjih za prekoračitve, kar jih je pod mejo kazenskih točk, sploh ne izdajajo kazni....torej. četudi bi v tvojem primeru v tej škatli bil radar, bi se lahko po omenjenih besedah peljal še 80-85...nekaznovan. Koliko pa je v tem resnice, pa ne vem.
_furby_ je napisal/-a:blazkom je napisal/-a:Potem ne rabim skrbeti, da bom dobil kazen?
jaz sem tako kanto videl, ampak ni bil radar not![]()
tko da ce je to to, pol ne bo kazni
blazkom je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:blazkom je napisal/-a:Potem ne rabim skrbeti, da bom dobil kazen?
jaz sem tako kanto videl, ampak ni bil radar not![]()
tko da ce je to to, pol ne bo kazni
nekaj takega je bilo ja. Kdaj pa si se peljal če ni skrivnost? Kako se vidi da je prazna škatla? Ali je možno da slika brez fleša?
NoFear85 je napisal/-a:Kanta ni fake, vprasanje pa na kaksno hitrost je nastavljena.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov