croma_man je napisal/-a:amzs članstvo maš vleko zastojn, članstvo je vezano na lastnika kartice in ne lastnika vozila. Po domače povedano, sposodil si si avto, avto je na drugi strani slovenije, avto ne dela, asistenca ti pride pomagat. Dob nekoga ki ima članstvo al pa se učlaniš na amzs-ju.
crxdelsol je napisal/-a:Nujno rabim vedet če je možno kljub temu da je celo leto veljaven tehnični pregled možno vozilo registrirati samo za en mesec (plačati le en mesec cestnine ali moram celo leto). hvala
crxdelsol je napisal/-a:ali moram plačati 12 mesecev cestnine in potem odjavit da dobim nazaj ?
peroRS je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:ali moram plačati 12 mesecev cestnine in potem odjavit da dobim nazaj ?
Mislim, da je s cestnino tako ja. Plačaš celo leto pol pa dobiš nazaj, ko odjaviš avto.
virtuoso89 je napisal/-a:Po mojih izkušnjah pa ne.
Pred dvemi tedni sem kupil avto, ki ima tehnični do sredine junija in sem plačal cestnine in zavarovanja le za 4 mesece.
virtuoso89 je napisal/-a:Po mojih izkušnjah pa ne.
Pred dvemi tedni sem kupil avto, ki ima tehnični do sredine junija in sem plačal cestnine in zavarovanja le za 4 mesece.
crxdelsol je napisal/-a:Ne niste razumeli vprašanja, jutri mi bo naredil prejšnji lastnik avta tehnični pregled, mislim ga imeti samo za pozimi, torej še en mesec registriranega, zanima me če lahko plačam samo en mesec cestnine ali moram plačati 12 mesecev cestnine in potem odjavit da dobim nazaj ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov