Tudi jaz to podpiram in upam da ne bo ostalo le pri obljubah, ampak da bo zakon tudi zares sprejet.uros11 je napisal/-a:http://logistika.finance.si/357103/Vlada-bi-bogatej%C5%A1im-nalo%C5%BEila-vi%C5%A1je-kazni-za-prometne-prekr%C5%A1ke
Reči je treba, kje so bili doslej.
~toMmy~ je napisal/-a:V veliki meri pohvalno, ampak same globe glede na dohodek so pri nas nesmisel, dokler ima lahko nekdo s Ferrarijem (in še čim zraven) na papirju minimalne dohodke.
~toMmy~ je napisal/-a:V veliki meri pohvalno, ampak same globe glede na dohodek so pri nas nesmisel, dokler ima lahko nekdo s Ferrarijem (in še čim zraven) na papirju minimalne dohodke.
peroRS je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:V veliki meri pohvalno, ampak same globe glede na dohodek so pri nas nesmisel, dokler ima lahko nekdo s Ferrarijem (in še čim zraven) na papirju minimalne dohodke.
x2
peroRS je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:V veliki meri pohvalno, ampak same globe glede na dohodek so pri nas nesmisel, dokler ima lahko nekdo s Ferrarijem (in še čim zraven) na papirju minimalne dohodke.
x2
crxdelsol je napisal/-a:Kaj pa bi tistim vzeli ki so na socialki ? Super bi se lahko furali pijančki in zadetki še dalje, saj jih kazni nebi mogle doletet.
Isto kaj bi z študenti ki imajo 200€ štipendije ?
crxdelsol je napisal/-a:Kaj pa bi tistim vzeli ki so na socialki ? Super bi se lahko furali pijančki in zadetki še dalje, saj jih kazni nebi mogle doletet.
Isto kaj bi z študenti ki imajo 200€ štipendije ?
crxdelsol je napisal/-a:No pametnjakovič, povej mi kak bi mi obračunal kazen če imam uradno 170€ dohodka ?
=swen= je napisal/-a:Tu vidite krivuljo, ki prikazuje kako bi jaz določeval višino kazni za isti prometni prekršek.
Kot vidite je višina globe pri dohodku 1500€ enaka 350€.
Za večino ljudi, torej za vse ki imajo nižji dohodek od tega bi se kazni znižale.
Nižji kot je njihov dohodek, hitreje se velikost kazni niža.
Obratno velja za bogatejše. Bolj se višina dohodka oddaljuje od 1500€, hitreje višina kazni raste.
Torej največje spremembe bi doživeli: največji reveži (veliko pocenitev) in največji bogatuni ( veliko podražitev).
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov