vojkostar je napisal/-a:običajno iam vlogo tudi satrost goriva, iz zaloge ima manšo energijo kot bolj sveže....itd.......
DePalmo je napisal/-a:Lahko govorite kar hočete, razlika je. Eni imajo boljše izkušnje na Petrolu, eni pa imamo boljše na OMVju. Sicer z bencinom še nisem meril, z dizlom sem pa naredil z OMV nafto vsaj 100 km več kot s Petrolovo. Sedaj mi je pa že čisto v navadi da avto vedno točim na OMVju.
gecco je napisal/-a:Sprobal in eno in drugo pa rečte karkoli, oba sta isti Qrac. Včasih z enim nardiš več, včasih z drugim, vse je odvisno od vožnje in ne od goriva.
Pa ne samo starost goriva. Js ponavadi tankam tam, kjer vem, da je bila na novo zgrajena bencinska.
gecco je napisal/-a:Sprobal in eno in drugo pa rečte karkoli, oba sta isti Qrac. Včasih z enim nardiš več, včasih z drugim, vse je odvisno od vožnje in ne od goriva.
abbe je napisal/-a:jst sicer ne gledam na porabo oziroma s katero nafto več nardim,se mi pa zdi da mi avto lepše laufa na petrolovo nafto.to opažam zadnji mesec ali 2.
tomzzi je napisal/-a:abbe je napisal/-a:jst sicer ne gledam na porabo oziroma s katero nafto več nardim,se mi pa zdi da mi avto lepše laufa na petrolovo nafto.to opažam zadnji mesec ali 2.
Jaz pa ravno kontra opažam. Da mi namreč lepše laufa na "OMV nafto".
crxdelsol je napisal/-a:Pa ne samo starost goriva. Js ponavadi tankam tam, kjer vem, da je bila na novo zgrajena bencinska.
Jaz pa tam kjer je prazen tank.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov