Klamzi je napisal/-a:Če si nastavil pihanje na sprednje okno, si "odpri" senčnik, saj ti drugače okno usmerja zrak direkt v glavo... vsaj v mojem primeru...
Skubic je napisal/-a:Najbolje je, pa se sprva nisem pustil prepričati, da je usmerjeno pihanje skozi zgornje reže (levo, sredina, desno), da piha "mimo" tebe.
ban je napisal/-a:Kupi si golfa V z klimatronikom. Ima na vrhu armature mrežico skozi katrero razpršeno piha v strop, odlična rešitev. Pri VI so to odpravl, ne vem zakaj.
nebivedu je napisal/-a:Klimo daš na noge in na prednjo šipo. Lepo ohladi avto in ne piha vate.
nevermind je napisal/-a:Nekaj me zanima. Skratka, klima mi premalo hladi. Je ročna.
1. Koliko °C mora imet, ko vstavim termoneter v režo?
2. Na koliko let je potrebno preverit, če je plin OK oziroma ga zamenjat (se sploh menja?) ?
3. Približno koliko stane menjava ali filanje plina?
Filter kabine menjam na 15000 km.
nevermind je napisal/-a:Nekaj me zanima. Skratka, klima mi premalo hladi. Je ročna.
2. Na koliko let je potrebno preverit, če je plin OK oziroma ga zamenjat (se sploh menja?) ?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov