Skull23 je napisal/-a:Zgleda da ni blilo še nobene debate na to temo... Kako naj vem kolko mora bit tlak v gumah? Za originalne ni problema, je tabelca na vsakem avtu, kaj pa če maš drugačne dimenzije? Ve kdo za kako tabelo al kej podobnega? Do zdej sem delal tako... na uko...
Pero je napisal/-a:ampak po moje da v normalnem življenju ni občutne razlike na vozne lastnosti med idealnim plinom in navadnim zrkom.
Po moje da se ne pozna.
prosko002 je napisal/-a:Pero je napisal/-a:ampak po moje da v normalnem življenju ni občutne razlike na vozne lastnosti med idealnim plinom in navadnim zrkom.
Po moje da se ne pozna.
Ti si pa pravi za mnenje podat... po tvojem, da se ne pozna??? Si sploh že kdaj probal???
Kar se tiče je polnjenje s plinom veliko boljše... Tut pri obrabi gume se pozna... Pa še to, ne glede na temperaturo, je notri ista kubatura snovi, kar se spet pozna pri (ne)obrabljivosti pnevmatik.
Eden izmed boljših plinov za polnitev pnevmatik pa je SECUR PNEUS! Dobite pa ga pri vseh boljših vulkanizerjih...
lp
Prosko
prosko002 je napisal/-a:Pero je napisal/-a:ampak po moje da v normalnem življenju ni občutne razlike na vozne lastnosti med idealnim plinom in navadnim zrkom.
Po moje da se ne pozna.
Ti si pa pravi za mnenje podat... po tvojem, da se ne pozna??? Si sploh že kdaj probal???
Kar se tiče je polnjenje s plinom veliko boljše... Tut pri obrabi gume se pozna... Pa še to, ne glede na temperaturo, je notri ista kubatura snovi, kar se spet pozna pri (ne)obrabljivosti pnevmatik.
Eden izmed boljših plinov za polnitev pnevmatik pa je SECUR PNEUS! Dobite pa ga pri vseh boljših vulkanizerjih...
lp
Prosko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov