Dans zjutraj sem prižgal avto in je laufal 5min, po 5 minutah je ugasnil, pol sem ga nazaj zalaufal in sem se odpeljam po 20m mi je ugasnil in zdj se ne prižge nazaj!! KAj bi lahko blo narobe?
Zjutraj ga zmer zalaufam da se ogreje, vse je blo normalno kar naenkrat so mu obrati padl in je ugasnil. Zalaufam ga še enkrat, vse u redu pol k sm pa spelu pa prestavu v drugo je pa ugasnil pa lučka za olje je posvetla, pol sem šel na bencinsko in dolil 1l olja, pol pa ni več zalaufal, mašina sploh ne obrne!
Najverjetneje motnje v dovodu goriva:
- bencinska črpalka
- zamašen dovod v rezervarju
Mogoče napaka na elekt.magnetnem ventilu za dovod pri vbrizgu goriva...
kolegu je pred tednom megane kupe na parkirišču kamor se je prpelu B.P., potem umrl brez razloga! ni več zaverglu, smo poskusl posodit štrom, pa tut ni vžgal, tako, da smo misl, da je šel računalnik, pol pa je avtoelektričar "ugotovil" da je sam akumulator spustu dušo!
tako, da v tvojem primeru ...??
KOLEGAKOSE MASINA MAL OGREJE MU ENE 4 KRAT PRTISN V LERU GAS DOKONCA DA MAU SPUCAS LUKNCE PR MEN JE TUD SKOZ CUKU PA CRKAVU PA SM TKO NAREDU PA JE KUL ZDJ!!!
NE GA TAKOJ FORSIRAT DOKLER JE HLADN!!!!
A TI GA KJ zabija(kokr dane vlece) ko ga das npr v 4 brzino pr 50km/h pa hocs pospesevat?????Pisi ce bo kj uspeha!!!!!
Mrzuga nikol ne pritiskam ker mi je škoda mašine, bencina je dost, edi, kar sem tud opazil je to da mi včasih v prestem teku laufa na 2.000rpm, pol pa mal po gasu stopm se pa umiri na 900rpm.
Če ti štandgas skače, je bil lahko kriv motorcek prostega teka (če to sploh maš), sam zdej da ti pa ne vzge, pa ne vem. Kot receno, razlogov je dosti...
PRVO PREGLEJ AKUMULATOR ČE PRAVIŠ DA NE OBRNE VEČ MAŠINE!CEVKO DOVODA GORIVA LAHKO SNAMEŠ IN VIDIŠ ČE PUMPA VLEČE BENCIN.PA V ŠTANTGASU SE AKUMULATOR NIKOLI NE FILA KER JE PREMALO OBRATOV!!!SI GA PROBAL UŽGAT NA PORIVANJE??
Lahko je sto vzrokov kot so ti že rekel. Verjetno pa je akumulator. Med je crknu ko sem se pripeljal do cerkve, kjer glih mel pogrebno povorko zarad česar so ustavl promet. Jasno da smo ugasnl motorje. Na mestu smo stal manj kot 10 minut, ko pa je pla povorka mim pa so tisti pred mano spelal, jest sm pa hoti avto vžgt, pa je akumulator zmrznu. Pa prej tud mal ni pokazal znakov, da bo crknu. Ej če maš akumulator star več kot 4 leta pol je to to (mal pa še računi na mraz, ki je zdej malce stisnu).