Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Gumijasti predpražnik

Napisal/-a nevermind Če sep 27, 2012 5:06 pm

Prišel sem do ideje, da bi pri svojih gumijastih predpražnikih dal tiste ježke odspodaj, da mi ne drsijo in se odspodaj ne nabirajo kamenčki, listje in podobne piz**rije. Sedaj vprašanje... naj jih všivam ali zalepim s kakšnim lepilom? Pa me bolj vleče k enostavnejši rešitvi (lepljenje) in me zanima kakšno lepilo naj uporabim, da se mi ne bodo pri čiščenju notranjosti odlimali proč, ko bom hotel odstranit predpražnike?

Uporabniški avatar
Vulko
Nov uporabnik

Re: Gumijasti predpražnik

Napisal/-a Vulko Če sep 27, 2012 5:16 pm

Prej bi ti svetoval da daš delat nove prave "tepihe" in ne tisto gumirano sranje :) Za okol 30€ dobiš vse štiri + naredi ti nastavke da jih zapneš da se ti ne vozijo :)

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če sep 27, 2012 5:19 pm

Imam original tepihe, katere sem dobil pri vozilu in original gumirane katere sem naknadno kupil. Tepihi se mi ne dopadejo in jih nikoli nisem imel notri. Tudi tistih nastavkov nimam.

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Če sep 27, 2012 5:41 pm

poleg originalnih tepihov se ponavadi dobijo tisti nastavki. serisko moraš porezati tepih in spodaj zahaklati nastavek( porežš na 2h straneh da pride nosilček pot talno oblogo) in to stoji čisto na meru. če nimaš teh nastavkov in imaš original tepihe, pojdi na pooblaščen servis in uprašaj po njih. jaz vem da sem jih zmetal v smeti najmajn 20 teh nosilčkov ker so bili odveč.lp

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če sep 27, 2012 8:17 pm

Jaz sploh nimam možnosti z nastavki!
Kakšno lepilo je najboljše da uporabim?

Uporabniški avatar
Vulko
Nov uporabnik

Napisal/-a Vulko Če sep 27, 2012 8:24 pm

Imaš možnosti za nastavke, v Trzinu je nek tip(http://www.fe-go.si/), ki se s tem ukvarja. Pri nas doma Volvo ni imel tistih nastavkov, in jih je sam "zmontiral" notri in se lepo tepih zahakla :) + dober material (moraš reči da naredi iz ta dobrega materiala) in poceni.. pozanimaj se :) Jaz ne dam v noben avto gumiranih tepihov !

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Če sep 27, 2012 8:48 pm

use se da narediti. pravim ti da original podlogo porežš in spodaj namestiš te nastavke. no če je to dobro za avte ki so novi 30.000e bo tud v tvojem.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov