Ne vem kam naj naslovim temo, bom pod splošno.
Torej, v sredo se s punco peljema po Šaleški cesti (se mi zdi da je tako - proti rudniku), pač mal debatirama, sem počas peljal, okrog 50, potem pa pridem v tisto ravnino, široka cesta, tik pred menoj nobenga, zdaj so pa bili, pa rečem kolk je tu omejitev, več kot 50, punca reče, jst bi se 70 peljala

Zdaj pa ne vem, nisem bil pozoren, ali je bil kak znak za večjo hitrost ali je 50?
Po internetu sem zasledil, da je teh kišt po velenju 5 komadov, radar pa eden, ki ga prestvljajo. Mogoče kdo kaj ve, je ta radar aktiven, na kako daleč to meri (v začetku ravnine sem počasnej peljal, potem sem pospešil, se pravi ravno pred njim

Ali se to kaj vidi, če te slika? Tu pa tam se bere, da se vidi belo, ko "šklocne" ali je to res? Jaz nisem opazil, da bi se pojavilo kaj belega (bilo je pa to podnevi po četrti uri).
Pa kako imajo to nastavljeno, od katere hitrosti naprej slika?
Sem jezen kot pes, prvi teden, ko sem začel v Velenju delat, so me ponoč po deseti uri "čapnali" pri avto igor (čez križišče 60 omejitev, men pa 79 nameril) je šlo 40 eur. Zdaj pa cvikam, kaj bo s to belo kišto, ali bom tudi dobil kake pozdrave