gdi je napisal/-a:je blo že par dni nazaj na 24ur
Zimska služba v polni pripravljenosti![]()
![]()
http://www.24ur.com/v-soboto-bo-sneg-za ... ozila.html
blazkom je napisal/-a:Nekje sem prebral da so v polni pripravljenosti, potem zraven piše da imajo nevem koliko ton materiala za posipavanje. Vendar nikjer ni omenjeno da imajo ljudi ki bi bili pripravljeni posipavati, tako da kot vsako leto lahko pričakujemo da bodo začeli posipavati ter plužiti ko bo sneg že skopnel :P
Walker_P je napisal/-a:blazkom je napisal/-a:Nekje sem prebral da so v polni pripravljenosti, potem zraven piše da imajo nevem koliko ton materiala za posipavanje. Vendar nikjer ni omenjeno da imajo ljudi ki bi bili pripravljeni posipavati, tako da kot vsako leto lahko pričakujemo da bodo začeli posipavati ter plužiti ko bo sneg že skopnel :P
Prideš ti? Mam še neki delovnih mest prostih, mehanizacija je pa frej, tak da akcija. Aja, uvajanja v posel ni, se pravi vžgi pa pel.
adis je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:blazkom je napisal/-a:Nekje sem prebral da so v polni pripravljenosti, potem zraven piše da imajo nevem koliko ton materiala za posipavanje. Vendar nikjer ni omenjeno da imajo ljudi ki bi bili pripravljeni posipavati, tako da kot vsako leto lahko pričakujemo da bodo začeli posipavati ter plužiti ko bo sneg že skopnel :P
Prideš ti? Mam še neki delovnih mest prostih, mehanizacija je pa frej, tak da akcija. Aja, uvajanja v posel ni, se pravi vžgi pa pel.
ampak to še ne pomeni, da greš najprej sebi "pucat" ampak lepo po vrsti
thunderbolt je napisal/-a:Kaj če bi namesto v nesposobne zimske službe investirali v asfalt in pod njega položili kar talno ogrevanje, pa bi se celo leto vozili po kopnih in suhih cestah, pa še za zimske gume bi prišparali? Dejte se malo zresnit!
cruiser1 je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:Kaj če bi namesto v nesposobne zimske službe investirali v asfalt in pod njega položili kar talno ogrevanje, pa bi se celo leto vozili po kopnih in suhih cestah, pa še za zimske gume bi prišparali? Dejte se malo zresnit!
Glede na vse cestne takse v Sloveniji, je to najmanj kar bi človek lahko pričakoval
cruiser1 je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:Kaj če bi namesto v nesposobne zimske službe investirali v asfalt in pod njega položili kar talno ogrevanje, pa bi se celo leto vozili po kopnih in suhih cestah, pa še za zimske gume bi prišparali? Dejte se malo zresnit!
Glede na vse cestne takse v Sloveniji, je to najmanj kar bi človek lahko pričakoval
BoneS je napisal/-a:Vse te famozne takse dragi moji, do "vzdrzevalcev" ne pridejo. Ker ce bi, potem neb imel 60% vseh drzavnih cest (izvzamem AC) v zeloooo slabem stanju.
B|ind je napisal/-a:Ivančna Gorica tudi.. torej so resno mislili glede tega snega![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov