IcEm4n je napisal/-a:delavci pa menda na minimalcih.
B|ind je napisal/-a:Sicer nevem točno kako je s plačami ampak dva daljna soseda delata v Akrapoviču pa še nisem slišal da bi se pritoževala.
Tako da malo dvomim..sploh pa predpogoj za uspešno podjetje so zadovoljni delavci ki delajo kvalitetno.
RedBull™ je napisal/-a:Ni vse zlato kar se sveti.... res da so plače v zasebnem sektorju tajen podatek, ampak z malo brskanja so po netu marsikaj najde. Dotičnega primera ne poznam, tako da ga ne bom komentiral, lahko povem samo primer, ko sem bil pred kratkim na razgovoru v podjetju, katero se vsakoletno urvšča med top 30. Pred leti je bilo celo na prvem mestu... Podjetje na leto ustvari kar nekaj milijonov čistega dobička... in sem si rekel, ok to podjetje izredno dobro posluje, imeli so razpis za prosto delovno mesto... povabljen sem bil na razgovor... plačo so pa ponudili takšno, da bi najraje vstal in šel... tako slabo... seveda delovnega mesta nisem sprejel. Zato pa pravim, ni vse tako, kot se kaže navzven.
smrkec* je napisal/-a:V taka podjetja bi mogla država vlagati, ne v razno tekstilno industrijo in podobne neperspektivne panoge.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov