Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Symon
Poznavalec foruma

Zaparkiran....

Napisal/-a Symon Po jan 12, 2004 4:38 pm

Moja prelepa psiho zgodbica:

Včeraj sem šel gledat Gospodarja prstanov. Ves srečen po koncu grem še na WC nakar s kolegom v avto. Ravno me kliče fotr nakar zagledam: WTF!?!?
Nekdo me je pri Koloseju čist zaparkiral. Bil sem čist na koncu parkplaca, tam, kjer je dol ena železnica (ni šans, da bi lahko zapeljal dol). Ob meni en terenc 1.3 metra pred mano pa una k****a, pravokotno name. :evil: Po 5 minutah brcanja gume (ne moje) sem se odloču pridt vn. Mogu sem zapeljat na travo, da sem lahko za silo obrnu in po 10 minutah obračanja pršu vn (vmes sva s kolegom poskusla prestavt un avto). Pa še vrata sem si skor sprasku (pustu na odbijaču terenca barvo :evil: :evil: ). Cel večer sem bil razpištoljen (jao, če bi dubu unga lastnika u roke). Buhnedaj, da bi mel večji avto...

Torej: Če ni nikjer parkplaca to še ne pomen, da morate enga zaparkirat!!!

PS: A ste že mel kakšno podobno prigodo? Kaj ukrenit (če bi mel cifro za pajka bi ga zanalašč poklicu)?
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Po jan 12, 2004 4:46 pm

Za drugič: pokličeš policijo in ponavadi ga oni naročijo, pajka mislim :)
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

baron
Novinec

Napisal/-a baron Po jan 12, 2004 5:08 pm

Ne vem če pajk dela ob nedeljah. Ampak jest sem že imel tako težavo v Ljubljani. Vse gume sm mu spraznu. Če se jest ne morem vozt se tud ne bo, kt me je zaprkiru. Sej se ve kdo bi mi avto poškodoval če bi blo z njim kej narobe ko bi se jest vrnu do njega. :lol:
A si mislte kako je un pobulu, ko je pršu nazaj (blo je pa na Vošnjakovi u Ljubljan bliz hotela Lev). :shock:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jan 12, 2004 5:11 pm

Samo treba je ohrant mirno kri!
Js bi recimo ohranil mirno kri z brcanjem v vrata in tolčenjem po havbi (seve čigavi).... :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Po jan 12, 2004 5:24 pm

Sem mel enkrat podoben primer pa mi še zdaj ni jasno kako sm ven pršu. :?:

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Po jan 12, 2004 5:33 pm

Mojmu fotru v mariboru garažo (na lentu) zaparkirali, pol je pa ostal miren tak kot pugec, tip je mel odklenjen avto, tak da je fotr avto ročno premaknu, pa radijo do fula vklopu. Najbolj mu gre na falus festival lent, ker sploh ne more do garaže prit.

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Po jan 12, 2004 5:41 pm

Če nas gdo zaprkira ostane brez brisalcev (obvezno, tud če lije), brez radkap (1 al pa 2 sam, jih nimam kje uporabljat) in brez znakov (nazadne sem dobu super skoraj nov Golf GTI znak iz 2jke :twisted: ). Če me pa kdo razjezi pa ostane brez vsega kar gre dol. Sam čakam na enga s lepimi litkami k pašejo na naše avte, k bo reku da pride čez 5min pa uresnic ga ni 2h!!! Če je pa avto odklenjen ga odrinemo na cesto (tko da jo zapremo) pa zaklenemo avto od znotraj. Ideja z radijom pa ni slaba :idea:
Slika

Uporabniški avatar
Lini
Nov uporabnik

Kraj: Hrastnik

Napisal/-a Lini Po jan 12, 2004 5:59 pm

Fantje vi ste pregrobi. Preberte tole:
Fotr od kolega je bil tkole zaparkiran. Tipa k je tastarga zaparkiru s tistim jugotom poznamo. Ta tastar se je ulegu pod avto mulo ga je pa sam mal potisnu.Tastar ga je že meu iz brzine. Porinla sta ga na dovoz v parkirplac in zaprla ene 60 avtomobilov.
Pol je šou tastar na šiht. Ob pol petih pa pr men zvon telefon in kolega prav pejt na balkon. Fantje burleska 10000mark bi dau takrat za kamero js sm mislu m crknu :D

Uporabniški avatar
BESTJA
Nov uporabnik

Napisal/-a BESTJA Po jan 12, 2004 6:21 pm

BiMMER je napisal/-a:Za drugič: pokličeš policijo in ponavadi ga oni naročijo, pajka mislim :)

To ni res. Vse kar naredijo je da zataknejo kazen za nepravilno parkiranje, Ti se pa še naprej je***. Lastna izkušnja.
HITRA BRZINA - GVIŠNA SMRT

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Po jan 12, 2004 6:34 pm

mene k je enkat en zaparkiru na enmu makedamsku parkirplacu sm ga stran porinu. naprej nism mou kam nazaj je meu un 10 cm zamano avto pa sma z frendom sam iz prtlaznka uzela najine vrecki z telovadno opremo (par super pa cune za preoblect) pa sva sam dala te dve urecki med doj zadn odbijac pa njegov prednji pol sm ga pa sam lepo porinu nazaj :) aja un avto je biu FIAT Uno. Lepo sm mu ga za metr prestavu pa sm sou. Tipo je mogu mal debel pogledat k je nazaj prsu. Pa se gume sma mu spustla pa za sipo je dobu listek z nasledno vsebino :

Že mogoče da si odlicen, ki se kosa z najbolsimi na rally-ju in tudi tvoj avto ima mogoce skrite adute AMPAK O PARKIRANJU NIMAS POJMA

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX Po jan 12, 2004 6:40 pm

music_man je napisal/-a:mene k je enkat en zaparkiru na enmu makedamsku parkirplacu sm ga stran porinu. naprej nism mou kam nazaj je meu un 10 cm zamano avto pa sma z frendom sam iz prtlaznka uzela najine vrecki z telovadno opremo (par super pa cune za preoblect) pa sva sam dala te dve urecki med doj zadn odbijac pa njegov prednji pol sm ga pa sam lepo porinu nazaj :) aja un avto je biu FIAT Uno. Lepo sm mu ga za metr prestavu pa sm sou. Tipo je mogu mal debel pogledat k je nazaj prsu. Pa se gume sma mu spustla pa za sipo je dobu listek z nasledno vsebino :

Že mogoče da si odlicen, ki se kosa z najbolsimi na rally-ju in tudi tvoj avto ima mogoce skrite adute AMPAK O PARKIRANJU NIMAS POJMA

lool
:lol: :lol:
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

dr.cic
Nov uporabnik

Napisal/-a dr.cic Po jan 12, 2004 6:45 pm

Men se je pa zgodl da smo se prpelal z enim vojaskim vlkim tovornjakom k smo eno robo zlagal v klet ene vile u ljubljani kjer zivi tut una tekacica Merlene Ottey .
Zato ker kamjon ni mogu zapelat na dvorisce une vile (k je biu prevlk) smo ga pac za ene 5 miut prkeral na dovozu za dvorisce (pac ni su skoz vrata) tok da smo loh uno robo vn znosl! In pol k nosmo se prpele ta Merlene Ottey z njenim mrcedezom in hoce zapelat na dvorišče sam pac ni slo k je biu tovornjak na dovozu! in pol se mal fura gor pa dol in zapele mercedeza tik pred tovornjak gre mim in preklinja always this f****... in I hate this f**** place Slovenija !!! Js sm mislu da bom znoru, pol smo jo pa mogl pou ure prepricvt nej gre odmaknt auto! Ce bi je vozu tovornjaka bi pomoje cez zapelu!

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo Po jan 12, 2004 7:04 pm

Mi smo enkrat prfoksi twingeca zaparkiral, tak da smo klopco nesli lih za njen avto, tak da je mela na eni strani steno, na drugi pa klopco, pol smo se pa gor vsedli. Pol pride prfoksa pa sam :shock: :shock: :shock: . pa nas praša kdo je to nardil mi rečemo da ne vemo, da je že blo tam, pol se pa matra da bi ga ven spravla, mela j sam 10cm placa, pol ko pa je vidla da smo mi vsi :rofl :rofl :rofl je pa sam še rekla naj umaknemo, pol je pa šla. Sicer mam pa jaz tut izkušnje z policaji, prvič ko so nam zaparkirali garažo, je moj fotr klical policijo, pa so ga vprašali kaka je registerska, pol so mu pa povedali kdo je lastnik, z njim se zmente, pa lep dan vam želim.

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik Po jan 12, 2004 7:08 pm

KMX je napisal/-a:
music_man je napisal/-a:mene k je enkat en zaparkiru na enmu makedamsku parkirplacu sm ga stran porinu. naprej nism mou kam nazaj je meu un 10 cm zamano avto pa sma z frendom sam iz prtlaznka uzela najine vrecki z telovadno opremo (par super pa cune za preoblect) pa sva sam dala te dve urecki med doj zadn odbijac pa njegov prednji pol sm ga pa sam lepo porinu nazaj :) aja un avto je biu FIAT Uno. Lepo sm mu ga za metr prestavu pa sm sou. Tipo je mogu mal debel pogledat k je nazaj prsu. Pa se gume sma mu spustla pa za sipo je dobu listek z nasledno vsebino :

lool
:lol: :lol:

Ta je pa bila res izvirna :noro :har :rofl
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Re: Zaparkiran....

Napisal/-a MGsax Po jan 12, 2004 7:19 pm

Symoon je napisal/-a:Moja prelepa psiho zgodbica:

Včeraj sem šel gledat Gospodarja prstanov. Ves srečen po koncu grem še na WC nakar s kolegom v avto. Ravno me kliče fotr nakar zagledam: WTF!?!?
Nekdo me je pri Koloseju čist zaparkiral. Bil sem čist na koncu parkplaca, tam, kjer je dol ena železnica (ni šans, da bi lahko zapeljal dol). Ob meni en terenc 1.3 metra pred mano pa una k****a, pravokotno name. :evil: Po 5 minutah brcanja gume (ne moje) sem se odloču pridt vn. Mogu sem zapeljat na travo, da sem lahko za silo obrnu in po 10 minutah obračanja pršu vn (vmes sva s kolegom poskusla prestavt un avto). Pa še vrata sem si skor sprasku (pustu na odbijaču terenca barvo :evil: :evil: ). Cel večer sem bil razpištoljen (jao, če bi dubu unga lastnika u roke). Buhnedaj, da bi mel večji avto...

Torej: Če ni nikjer parkplaca to še ne pomen, da morate enga zaparkirat!!!

PS: A ste že mel kakšno podobno prigodo? Kaj ukrenit (če bi mel cifro za pajka bi ga zanalašč poklicu)?

sem včeraj gledal prispevek (nemčija) vtem porimeru ne kliči avtopajka ker ga boš moral sam plačat! v tem primeru pokličeš policijo t apride si ogleda in ona pokliče avtopajek ki g ane rabiš ti plačat.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Po jan 12, 2004 7:23 pm

raje pokliči redarsko službe, kjer je le-ta organizirana. oni se z njim (pajkom) že pripeljejo... policija pusti listek na šipi in gre...

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Po jan 12, 2004 7:27 pm

alexpag je napisal/-a:Mojmu fotru v mariboru garažo (na lentu) zaparkirali, pol je pa ostal miren tak kot pugec, tip je mel odklenjen avto, tak da je fotr avto ročno premaknu, pa radijo do fula vklopu. Najbolj mu gre na falus festival lent, ker sploh ne more do garaže prit.

Kako,da ne?Saj so dovolilnice pa ni problema.Vsaj lastniki lokalov z garažami tako pravijo.Res,da rabiš malo več časa pa vseeno.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo Po jan 12, 2004 7:40 pm

alexM je napisal/-a:
alexpag je napisal/-a:Mojmu fotru v mariboru garažo (na lentu) zaparkirali, pol je pa ostal miren tak kot pugec, tip je mel odklenjen avto, tak da je fotr avto ročno premaknu, pa radijo do fula vklopu. Najbolj mu gre na falus festival lent, ker sploh ne more do garaže prit.

Kako,da ne?Saj so dovolilnice pa ni problema.Vsaj lastniki lokalov z garažami tako pravijo.Res,da rabiš malo več časa pa vseeno.

Nikol vidu o.z. sam eno leto sem jo res dobu, drugač pa nikol.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po jan 12, 2004 8:55 pm

Pugi je napisal/-a:Samo treba je ohrant mirno kri!
Js bi recimo ohranil mirno kri z brcanjem v vrata in tolčenjem po havbi (seve čigavi).... :twisted:

Hja gume, gume... Še dons me prst na nogi boli :evil: .

Aja klicat policaje... (113?) Torej, če bom mel srečo bojo poklical pajka, če ne pa bo un dubu listek jaz naj si pa j***a praskam, dokler lastnik ne pride...
Glede rezanja gum. Če ne bi bil kolega preveč poštenjak in bi se jaz mal prej spomnu bi ja. Pa še neki folka me je mal čudn gledal. :D
Drugače sm pa jaz bil tok besen, da sem čist neizvirna listka pustu: j***m VAM MATER
in NAUČ SE PARKIRAT!!!!
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po jan 12, 2004 9:01 pm

n eskrbi policaj bo vsekakor pajka pokical!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov