vuli je napisal/-a:to sem hotel tudi jaz predlagati, ampak je nemara pri nas prepovedana uporaba.
esem je napisal/-a:vuli je napisal/-a:to sem hotel tudi jaz predlagati, ampak je nemara pri nas prepovedana uporaba.
Je že kar dolgo prepovedano, kar se sicer da razbrat tudi iz posta pred tabo. Mislim, da imajo samo še v Skandinaviji dovoljeno.
Daedalus je napisal/-a:Enga starejšga Subaru Legacy-ja.
ThugBoy je napisal/-a:staro pando 4x4 al pa nekaj cim cenejsega, da ga ni škoda
MRV je napisal/-a:ThugBoy je napisal/-a:staro pando 4x4 al pa nekaj cim cenejsega, da ga ni škoda
točno to. za ceno komplet novih gum dobiš pando. še rol bar za vsak slučaj in gasa v službo.
nebivedu je napisal/-a:Moj predlog - star 4x4 avto pa najboljše gume nanj in ga imaš samo za čez prelaz.
MRV je napisal/-a:imaš en povprečen avto z 16" feltnami in za tak avto pridejo gume toliko kot ena panda. gume za pando pa pridejo stat kot 2 krofa.
mropc je napisal/-a:MRV je napisal/-a:imaš en povprečen avto z 16" feltnami in za tak avto pridejo gume toliko kot ena panda. gume za pando pa pridejo stat kot 2 krofa.
Nevem kakšne gume devaš ti na avto 16col da bi prišle 600-1200e kolikor so pande 4x4. mimo grede dobre zimske gume 13col pridejo 180-200e . če veš ti za kakšne nove ki pridejo 2 krofa jih takoj pripelji 16komadov teh gum. lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov