crxdelsol je napisal/-a:Moje mnenje je, da sta ona dva ogrožala toliko življenj, da ni blo vredno lovit enega idiota, ki vrjetno nebi divjal toliko časa če ga nebi tepca lovila.
nebivedu je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Moje mnenje je, da sta ona dva ogrožala toliko življenj, da ni blo vredno lovit enega idiota, ki vrjetno nebi divjal toliko časa če ga nebi tepca lovila.
Recimo v ameriki, bi takega motorista po treh ulicah pregona ustrelili, ker je namen policije, da spravi take idiote dol s ceste. Tudi drugje v tujini je namen takega spravit stran s ceste. Samo pri nas pa idioti in kreteni podpirajo take motoriste in imenujejo policaje, ki hočejo take spravit s ceste, za tepce.
ma_hi je napisal/-a:Vsekakor je treba take spravit iz ceste vendar ne na tak način. Policista sta verjetno bistveno bolj ogrožala druge kot sam motorist, in to že s tem, ko sta ga lovila. Lahko bi mu enstavno postavili zasedo in bi stvar bila zaključena.
Pomoje je bolj šlo za to - kdo bo koga in nihče ni hotel popustit.
Kaj je motorist narobe naredil. Mislim, da se je vozil brez tablice in to je bil tudi povod v lov.
INFINITI je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Moje mnenje je, da sta ona dva ogrožala toliko življenj, da ni blo vredno lovit enega idiota, ki vrjetno nebi divjal toliko časa če ga nebi tepca lovila.
Recimo v ameriki, bi takega motorista po treh ulicah pregona ustrelili, ker je namen policije, da spravi take idiote dol s ceste. Tudi drugje v tujini je namen takega spravit stran s ceste. Samo pri nas pa idioti in kreteni podpirajo take motoriste in imenujejo policaje, ki hočejo take spravit s ceste, za tepce.
Točno tako![]()
Najbolje da tudi v primeru ropa pri nas policija sploh ne pride, sej veste - lahko se kakšen od roparjev znervira in koga poškoduje - naj oddidejo lepo v miru domov
nebivedu je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Moje mnenje je, da sta ona dva ogrožala toliko življenj, da ni blo vredno lovit enega idiota, ki vrjetno nebi divjal toliko časa če ga nebi tepca lovila.
abbe je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Moje mnenje je, da sta ona dva ogrožala toliko življenj, da ni blo vredno lovit enega idiota, ki vrjetno nebi divjal toliko časa če ga nebi tepca lovila.
ja SEVEDA ja.zato pa mas tok posnetkou na youtube ki trajajo po par minut,ker bi ga ustrelil po 2 ulcah ja.
INFINITI je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Moje mnenje je, da sta ona dva ogrožala toliko življenj, da ni blo vredno lovit enega idiota, ki vrjetno nebi divjal toliko časa če ga nebi tepca lovila.
Točno tako![]()
Najbolje da tudi v primeru ropa pri nas policija sploh ne pride, sej veste - lahko se kakšen od roparjev znervira in koga poškoduje - naj oddidejo lepo v miru domov
crxdelsol je napisal/-a:Torej vidim da ste moderatorji ...
crxdelsol je napisal/-a:
Torej vidim da ste moderatorji ZA nevarno lovljenje po cestah par kilometrov in z tem ogrožanje nedolžnih. Kaj je bolje da en divjak po domače "s*****" ali da 3 nedolžni v težki prometni umrejo mogoče kdo od teh celo otrok, ki še ni seksal in še ga čaka celo življenje pred njim. Bognedaj da bo hrom.
Pametno res, menim da je manjša vrjetnost da bo sam motorist koga ubil kot pa policijski avto ki takole divja za njim, nerečem pustmo ga na cesti ampak uporabomo kako alternativo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov