Kael je napisal/-a:Najboljše je, da prižgeš avto in nato držiš obrate malo pod rdečim poljem - tako boš optimalno hitro zagrel avto, nato pa se odpelješ s ogretim motorjem.
Kael je napisal/-a:Najboljše je, da prižgeš avto in nato držiš obrate malo pod rdečim poljem - tako boš optimalno hitro zagrel avto, nato pa se odpelješ s ogretim motorjem.
yashica je napisal/-a:Sam vedno počakam kakšno minuto, da olje zaokroži in šele nato speljem. Varianta vžgi in takoj spelji, ko je motor mrzel pri meni ne obstaja.
BBoss je napisal/-a:yashica je napisal/-a:Sam vedno počakam kakšno minuto, da olje zaokroži in šele nato speljem. Varianta vžgi in takoj spelji, ko je motor mrzel pri meni ne obstaja.
Aha, če pa takoj spelješ pa olje ne zaokroži? Prej se postavlja vprašanje kako blagodejno je za motor, da hladen laufa v prostem teku pri minimalnih obratih.
V navodilih za uporabo avtomobila ne priporočajo ogrevanja na mestu - hmm le zakaj?
maniaxxx je napisal/-a:Aja, seveda merilnika temperature hladilne tekočine nimam
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Aja, seveda merilnika temperature hladilne tekočine nimam
Ne se sekirat, tud VW tega nima
maniaxxx je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Aja, seveda merilnika temperature hladilne tekočine nimam
Ne se sekirat, tud VW tega nima
to mi je pa res tolažba
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov