Vsi vemo, da so pooblasceni servisi svinjsko dragi, enkrat ko se garancija iztece. Znanja raje nebi omenjal, da ne bo prislo do vojn ampak morm oment, da sem videl ze veliko pooblascenih servisov (nekateri tukaj so tudi delali na uradnih servisih) in morm rect bolj leno pa nenatancno pa nestrokovno. Predvsem brez obraza do stranke torej brez odnosa.
Tako pa sedaj pomislim, da pocasi tisti stemplji v knizici od pooblascenih servisov ne bodo vec kaj dolgo veliko pomenili. Ko pomislim raje vidim, da sam izpolnem kaj je na avtu bilo menjano, pregledano pa kilometre in datum. Moj mehanik mi pa se svoj stempl prtisne notr pa ceprav ni pooblasceni serviser, ravno tako, da se ve, da je to dejansko bilo urejeno. Uceraj sem imel redni servis (105.000) ceprav so me zavorne ploscice prislile v to predcasno (103.800) In smo poleg ploscic zamenjali se zavorno olje, in motorno olje. Za delo je zahteval 6000 SIT dal sem pa mu 8000 SIT.
Primer1: folk dobi nadomesten avto zato ker je pripeljal na redni servis mi smo pa to vse naredili v 30min? Da ne omenjam kolk dnarja bodo od tebe hotl met.
Primer2: moj menjalnik, staknila se mi je varovalka pete prestave, z mehanikom pa sva to zrihtala v treh urah. Delo mi je racunal 3000 sit pa 2500 sit za dihtngo. Na uradnem servisu bi bil brez avta krepko en tedn pa na koncu bi morda mogu celo nov menjalnik kupit pa etc. Skratka ponovno nic nardijo pa pune pare poberejo

Zdej se pa se vi malo natipkajte svoje mnenje :P