zuzek je napisal/-a:mene tudi zanima to, predvsem ročnaparty na parking placih ala hofer, eurospin?
al je to privat in nimajo taplavi kaj
Bago je napisal/-a: zakaj me niso ustavili? Ali so to šteli za slabo ravnanje voznika s slopko
W3s7_S1D3 je napisal/-a:Če se ne motim, ti lahko dajo kazen nekaj v stilu nevarna vožnja
arijan je napisal/-a:Policaji imajo pristojnosti na parkiriščih od trgovin, centrov, itd. Tako da previdno.
Vikking je napisal/-a:
tretji odstavek 45. člena:
(3) Prepovedano je sunkovito speljevanje, zaviranje ali ustavljanje, razen v nevarnosti. Voznik dvoslednega vozila mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti ne sme izpuščati krmila ali se voziti po dveh kolesih. Voznik enoslednega vozila mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti ne sme izpuščati krmila ali se voziti po enem kolesu.
peroRS je napisal/-a:Vikking je napisal/-a:
tretji odstavek 45. člena:
(3) Prepovedano je sunkovito speljevanje, zaviranje ali ustavljanje, razen v nevarnosti. Voznik dvoslednega vozila mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti ne sme izpuščati krmila ali se voziti po dveh kolesih. Voznik enoslednega vozila mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti ne sme izpuščati krmila ali se voziti po enem kolesu.
![]()
A po treh je tudi prepovedano?![]()
DePalmo je napisal/-a:Tako kot je Vikking napisal, če se bo policaju dalo dobiš kazen zaradi izgube nadzora nad vozilom. Kolega je dobil 300e + 5 točk.
dottore je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:mene tudi zanima to, predvsem ročnaparty na parking placih ala hofer, eurospin?
al je to privat in nimajo taplavi kaj
To so privat zemljišča, kjer ne moreš dobit kazni.
ban je napisal/-a:
Pol ti tud kazni za napačno parkiranje ne morjo dat, al pa za parkiranje na mestu za invalide? Si prepričan?
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov