Bago je napisal/-a:Do sedaj sem zbral te podatke;
-vozilo je prvi model, ki je uporabljal haldex sklopko (hkrati so začeli z vgrajevanjem haldexa v to vozilo in Golf)
-"le" 440 modelov tega vozila na naših cestah, od tega 260 iste generacije, 64 z isto močjo
-15 identičnih vozil (iste oblike, letnik, moč, prostornina, vendar ne iste barve če to kaj šteje)
čare je napisal/-a:Ma kakšna tehnična zapuščina TT.Pa veš koliko je bilo V8 pri nas registriranih ?? Ti si TT-jev naštel samo 440 oz. 15 takih kot je tvoj z izjemo barve,V8 pa jih v sloveniji ni bilo 15 vseh skupaj.Žal boš registracijo plačeval kar normalno,ker če bi to šlo tako na izi verjemi da se jaz lani ne bi losal 18 let starega Tipota ki jih najbrž ni niti 200 registriranih v sloveniji.
Bago je napisal/-a:Do sedaj sem zbral te podatke;
-vozilo je prvi model, ki je uporabljal haldex sklopko (hkrati so začeli z vgrajevanjem haldexa v to vozilo in Golf)
-"le" 440 modelov tega vozila na naših cestah, od tega 260 iste generacije, 64 z isto močjo
-15 identičnih vozil (iste oblike, letnik, moč, prostornina, vendar ne iste barve če to kaj šteje)
Bago je napisal/-a: Po praznikih se bom pozanimal na upravni/pri zavarovalnem agentu.
Bago je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Bago je napisal/-a: Po praznikih se bom pozanimal na upravni/pri zavarovalnem agentu.
Agenti zavarovalnic ti niso čisto nič sposobni pomagati pri tej zadevi. Najbolj zanesljive informacije boš izvedel pri SVAMZu ali SVSju. Sem pa tudi sam mnenja, da nek TT ni ravno kandidat za kakšne certifikate ampak nikoli ne veš...
Hvala za odgovor, edini uporaben v tej temi. In mimogrede, to vprašanje o statusu tehnične zapuščine je bilo le za pridobitev informacije, če bi uspelo, bi pač lahko porabil tistih 600-700€ v druge namene (kakšne OZ feltne ali pa novi izpuh).
Temo sem odprl z mislimi na Corvette C4, ampak sem tudi pomislil da bi se to mogoče izšlo tudi na vozilu, ki ga že imam v lasti.
abajc3 je napisal/-a:C4 so proizvajali nekje od 83 naprej, tako da so nekatere že oldtimerji. Sepravi kupiš papirje od starejšega letnika in je.
abajc3 je napisal/-a: So pa to odlični avti, dobro se peljejo, relativno malo pokurijo in vzdrževanje je ful poceni. močno priporočam nakup.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov