Uglavnem vceraj sma se z kolegom tirala s tema dvema avtoma in ce mi vrjamete al ne sem ga z jugotom picil!!!
Zaj pa naj nekdo rece da jugo roba ni ok!!!
Oba sva imela prazni vozili
-(teza mora bit podobna yugu)
-na mojem jugu gume spredaj 165/70 R13 zadaj pa 175/70 R13
na cliotu pa 155/70 R13
-oba sma imela enake pogoje on na levi strani ceste jaz pa na desni
-avta pa sta bila oba serijska
Tako da bi jaz moral biti na slabsem,zaradi sirsih gum in slabse aerodinamike vozila.
Kaksno mnenje???
Lp monster_d
[Sporočilo uredil/a monster_d na dan 26.10.2002 ob 14:34 GMT]
si dobil tistega yuga ki je bil res dober ..tudi sam sem imel 45tko ... ene masine so se res ful zvrtele ...pa tisto je moc motorja ...izgleda da imas prenos zelo dober na kolesa ...
Men je tut 128 kr letela, je bla nenormalno ulaufana....mozno zakaj pa ne. BTW, sta pospesevala do katere brzine? Menjalnik, mas 4ko al 5ko? Sm pa furu 60ko in sem predvzig malo premaknil. BOMBA! Sem ga pa tezko vzigal + vsake 270 km je su en tank....
Jaz z polotom 1.0 (50KM) en model z clio prejšnji model 1.2 60KM
Se skupaj vključima na AC (on za mano), pred mano tovornjak, jaz grem na prehitevalca, clio za mano in se mi nalepi za rit, jaz pohodim (pri cca 110 - 120), ko pridem mimo tovornjaka grem nazaj na voznega (še vedno držim poln gas) clio ostane na prehitevalcu, tu se je pa začel klanec, clio pride "vštric" z mano, nato pa začne zaostajat in potem zapelje nazaj na voznega (za mano)!
Potrebno pa je vedeti se nekaj: vsaka naslednja generacija avtomobila je tezja zaradi vse dodatne vgrajene opreme. ZAto se jugec ne more kar tako primerjati s kaksnim novejsim avtomobilom. Tudi jaz prehitim marsikateri novi avto s kar nekaj vec konji. Vseeno pa je potrebno priznati, da 55km jugo res nima slabih pospeskov. Pa tudi zavrti se lepo. Ampak ne delaj tega prepogosto. Kolegu je sla cela masinca, ko mi je dokazoval, da se lahko motor zavrti krepko cez 7000 vrtljajev.
No upam da glih masina ne bo sla v pokoj, ni mi glih v navadi da bi stalno tiral do konca, sicer pa delam to poredko.
Ce bo pa masina vkup capnila pa ce imam doma rezervo!!!
haha