Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
FFST
Nov uporabnik

Focus ST karavan

Napisal/-a FFST Ne jan 20, 2013 2:46 pm

Ali kdo mogoče ve, če ima kateri od slovenskih prodajalcev Focus ST karavana za stestirat?

LP U

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Re: Focus ST karavan

Napisal/-a Gapiii Ne jan 20, 2013 3:03 pm

Summit bi skoraj moral imeti.

Uporabniški avatar
FFST
Nov uporabnik

Napisal/-a FFST Ne jan 20, 2013 3:14 pm

Ma sem jih spraševal... sicer kakšne 2 meseca nazaj, pa so rekli da ne... mogoče zdej majo... Bom še enkrat povprašal.

LP U

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Ne jan 20, 2013 3:25 pm

Dajo sploh športne avte na testno vožnjo?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jan 20, 2013 3:30 pm

Siol je testiral modrega od Summita:
http://www.siol.net/avtomoto/testi/avto ... an_st.aspx
Slika

Uporabniški avatar
FFST
Nov uporabnik

Napisal/-a FFST Ne jan 20, 2013 3:32 pm

Seveda... zakaj ne? Prejšnjega sem dodobra stestiral preden sem ga kupil. Je pa res, da ni to tako, da prideš tja in isti dan sprobaš... Ponavadi je samo kakšen avto, ki mal kroži okol med trgovci. Vsaj navadnega ST-ja sigurno imajo nekje... ampak mene zanima karavan.

LP U

Uporabniški avatar
FFST
Nov uporabnik

Napisal/-a FFST Ne jan 20, 2013 3:35 pm

Iceman... hvala za info... Očitno ga sedaj imajo... Čeprav niso moj najljubši Ford trgovec... bom vseeno šel mal pogledat.

LP U

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne jan 20, 2013 5:41 pm

FFST je napisal/-a:Iceman... hvala za info... Očitno ga sedaj imajo... Čeprav niso moj najljubši Ford trgovec... bom vseeno šel mal pogledat.

LP U

Rebernik?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

xxseby
Novinec

Kraj: medvode/pirnice

Napisal/-a xxseby Ne jan 20, 2013 6:06 pm

Bil prejšni teden pri Summitu pa dobu odgovor, da bo kao možno testnega probat šele spomladi, da je kao skoz zaseden zaradi novinarjev :ue Se prav če ga hočš kupt čakaš do spomladi?? oz ga kupš brez testne vožnje
Just checking....... ;)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jan 20, 2013 6:17 pm

xxseby je napisal/-a:Bil prejšni teden pri Summitu pa dobu odgovor, da bo kao možno testnega probat šele spomladi, da je kao skoz zaseden zaradi novinarjev :ue Se prav če ga hočš kupt čakaš do spomladi?? oz ga kupš brez testne vožnje

pa si pokazal € ? Ker če bi jih, bi ti tudi testno zrihtali, če bi rekel da prvo hočeš testno, šele nato pa ga kupiš. če pa si šel zijala past, pol pa pravilno da niso dali ;)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
FFST
Nov uporabnik

Napisal/-a FFST Ne jan 20, 2013 6:34 pm

No ja... kaj pa vem. Jaz sem bil pri Summitu, ko sem kupoval svojega ST-ja... Niso pokazali nekega posebnega zanimanja za stranko ne glede na to, da sem rekel, da bom avto kupil... Sem se zahvalil in šel k drugem prodajalcu, kjer je bila zgodba povsem drugačna in mi ni žal.

LP U

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne jan 20, 2013 6:38 pm

Na Summitu tut trepnejo ne z okom za stranko, pa četudi jim pred nosom skipa cel kiper €.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne jan 20, 2013 6:40 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
pa si pokazal € ?

A to je nek nov nacionalni šport, da greš avto kupovat pol pa k en retardiranec kažeš evre? Mislim, da to ni način. Sicer pa je avtor teme sigurno zelo kredibilna oseba, da če nekaj prosi pričakuje, da mu bodo ustregli. Ne pa da bo evre na mizo metal. Kje pa živimo. :roll:

lp

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jan 20, 2013 6:46 pm

zdaj ne vem ali se butla delaš, ali to si, ker nisem avtorju teme pisal :roll: logično pa je, ko pride 10 čapcov vsak dan v salon pa gušijo za avte iz čiste radovednosti da zijala pasejo pa da se potem naganjajo okrog,kupli ga itak nebojo, ali pa ga bodo kupli čez 5 let rabljenega. kaj pa ima avtohiša od takih? :roll:
Zadnjič spremenil Patrik_A3, dne Ne jan 20, 2013 6:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

xxseby
Novinec

Napisal/-a xxseby Ne jan 20, 2013 6:48 pm

FFST je napisal/-a:No ja... kaj pa vem. Jaz sem bil pri Summitu, ko sem kupoval svojega ST-ja... Niso pokazali nekega posebnega zanimanja za stranko ne glede na to, da sem rekel, da bom avto kupil... Sem se zahvalil in šel k drugem prodajalcu, kjer je bila zgodba povsem drugačna in mi ni žal.

LP U

No ja Patrik ti očitno prideš v salon s kovčkom ga vržeš na mizo in rečeš djmo fantje jest hočem testno vožnjo!? In prvo skleneš pogodbo o nakupu in nato greš na testno vožnjo? In ja ti vse veš in veš a sem "zijala pasel" al pa sem kupoval avto?
FFST Identično je bilo pri meni čakal lep čas da so se sploh zbudili in opazi da človeka zanima njihov avto! Nato pa nezanimanje prodajalca da sploh kaj pove oz razkaže (v stilu saj imamo kataloge in si preberi)
Just checking....... ;)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jan 20, 2013 6:49 pm

ne, ne pridem, si vzamem kredit, dobim pa vedno avto za peljat, tudi ko sem še nove kupoval, ker keri avto testiram tudi potem kupim in nena se hodim vozit iz dolgega časa pa da zijala pasem :roll:

avtor teme kupuje, ti pa koliko sem iz posta prebral ne. in če ne kupuješ je blo rpavilno da nisi dobo avta za okrog se v prazno vozit pa kurčit.

takih ki bi se samo okrog vozli pa kurčli je polno, dejanskih kupcev pa malo. od teh ki se hočejo v rpazno vozit pa kurčit pa avtohiša nima nič, kot le škodo.

xxseby
Novinec

Napisal/-a xxseby Ne jan 20, 2013 6:54 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:zdaj ne vem ali se butla delaš, ali to si, ker nisem avtorju teme pisal :roll: logično pa je, ko pride 10 čapcov vsak dan v salon pa gušijo za avte iz čiste radovednosti da zijala pasejo pa da se potem naganjajo okrog,kupli ga itak nebojo, ali pa ga bodo kupli čez 5 let rabljenega. kaj pa ima avtohiša od takih? :roll:

Človek pa če pride cel bus "čapcev" na ogled oni bi se mogl vsem enako posvetit! Salon je namenjen ogledu in zbiranju informacij ne? Po tvoje bi se mogl vsi že pred vstopom v salon 100% odločt kaj boš kupu in notr pridt sam € prnest in to je to!
Just checking....... ;)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne jan 20, 2013 6:56 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:ne, ne pridem, si vzamem kredit, dobim pa vedno avto za peljat,

Misliš fafing? :roll: Mal razlike pa je med kreditom in fafingom.

lp

xxseby je napisal/-a:No ja Patrik ti očitno prideš v salon s kovčkom ga vržeš na mizo in rečeš djmo fantje jest hočem testno vožnjo!?

Ja ja on je tak.

lp

Patrik_A3 je napisal/-a:zdaj ne vem ali se butla delaš, ali to si,

No ja ne vem? Se morda prepozaš v tej opazki?

lp

xxseby
Novinec

Napisal/-a xxseby Ne jan 20, 2013 6:57 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:ne, ne pridem, si vzamem kredit, dobim pa vedno avto za peljat, tudi ko sem še nove kupoval, ker keri avto testiram tudi potem kupim in nena se hodim vozit iz dolgega časa pa da zijala pasem :roll:

avtor teme kupuje, ti pa koliko sem iz posta prebral ne. in če ne kupuješ je blo rpavilno da nisi dobo avta za okrog se v prazno vozit pa kurčit.

takih ki bi se samo okrog vozli pa kurčli je polno, dejanskih kupcev pa malo. od teh ki se hočejo v rpazno vozit pa kurčit pa avtohiša nima nič, kot le škodo.

Točno tako ti veš kaj jast kupujem in kje pasem zijala PA DA NISI TI SLUČAJNO MOJA MAMA? Pa še ona ne ve vsega tega :DDD
Just checking....... ;)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jan 20, 2013 6:58 pm

xxseby kakšne informacije, če nimaš namena avta kupit? Kaj pa te zanima? testno vozilo je namenjeno za preizkus pred nakupom , halo. Kaj bi ti preizkušal, če ga neboš kupo? ti je dolgčas? Najdi si hobi pri katerem ne povzročaš drugim izgube :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov