FFST je napisal/-a:Iceman... hvala za info... Očitno ga sedaj imajo... Čeprav niso moj najljubši Ford trgovec... bom vseeno šel mal pogledat.
LP U
xxseby je napisal/-a:Bil prejšni teden pri Summitu pa dobu odgovor, da bo kao možno testnega probat šele spomladi, da je kao skoz zaseden zaradi novinarjevSe prav če ga hočš kupt čakaš do spomladi?? oz ga kupš brez testne vožnje
Patrik_A3 je napisal/-a:
pa si pokazal € ?
FFST je napisal/-a:No ja... kaj pa vem. Jaz sem bil pri Summitu, ko sem kupoval svojega ST-ja... Niso pokazali nekega posebnega zanimanja za stranko ne glede na to, da sem rekel, da bom avto kupil... Sem se zahvalil in šel k drugem prodajalcu, kjer je bila zgodba povsem drugačna in mi ni žal.
LP U
Patrik_A3 je napisal/-a:zdaj ne vem ali se butla delaš, ali to si, ker nisem avtorju teme pisallogično pa je, ko pride 10 čapcov vsak dan v salon pa gušijo za avte iz čiste radovednosti da zijala pasejo pa da se potem naganjajo okrog,kupli ga itak nebojo, ali pa ga bodo kupli čez 5 let rabljenega. kaj pa ima avtohiša od takih?
Patrik_A3 je napisal/-a:ne, ne pridem, si vzamem kredit, dobim pa vedno avto za peljat,
xxseby je napisal/-a:No ja Patrik ti očitno prideš v salon s kovčkom ga vržeš na mizo in rečeš djmo fantje jest hočem testno vožnjo!?
Patrik_A3 je napisal/-a:zdaj ne vem ali se butla delaš, ali to si,
Patrik_A3 je napisal/-a:ne, ne pridem, si vzamem kredit, dobim pa vedno avto za peljat, tudi ko sem še nove kupoval, ker keri avto testiram tudi potem kupim in nena se hodim vozit iz dolgega časa pa da zijala pasem
avtor teme kupuje, ti pa koliko sem iz posta prebral ne. in če ne kupuješ je blo rpavilno da nisi dobo avta za okrog se v prazno vozit pa kurčit.
takih ki bi se samo okrog vozli pa kurčli je polno, dejanskih kupcev pa malo. od teh ki se hočejo v rpazno vozit pa kurčit pa avtohiša nima nič, kot le škodo.
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov