Vince je napisal/-a:Ma ni mi njegov avto kriv za to ker je lastnik butalc...prav njega bi enkrat prtisnu ke na peso, da bi neki časa dohtarja obiskoval pa vato v nosu menjal...
Pa res sem dons tolk razpi*kan da bi ga odru pra*ca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A se komu sanja, če me lahko pol na policiji zje*e???
LP
Vince
G-4S je napisal/-a:Normalno, da bi naj**** na policiji, če bi ga šel tepst. Ne morš kar tepst ljudi, čeprav si MOČNO zaslužjo. Edina varianta je silobran, pa še tukaj moraš bit zelo preveiden, kajti hitro je silobran prekoračen in zopet ti naj**eš.
Torej situacija: ti ga namahaš ko vola in on te prijavi. potem pa se zgovarjaš na silobran (samo v primeru da ni prič). In problem se pojavi:
1. Bil si napaden, pa nisi prijavil - minus točka zate
2. Ti si popolnoma cel, on je totalno prefukan - še večja minus točka zate -> prekoračen "silobran"
3. Redkokdaj ni prič na oz. ob cesti.
Torej kljub temu, da maš zadoščenje tistih 10 sekund, se potem sam s kolom po glavi tolčeš, ko moraš tipu odplačevati odškodnino v obliki mesečne rente.
To bi bil pravni vidik in mejte to v mislih
G-4S je napisal/-a:Vince je napisal/-a:Še eno vprašanje...Ali me lahko policist res obtoži, da mam v avtu "hladno orožje" (kij), čeprav ga ne bi še nikol v ta namen uporabil??? Po tej logiki tud loparja za pink-ponk ne smeš s sabo vozit![]()
LP
Vince
Hm ja, tuki je več možnosti. Itak, da te lahko obtoži. Sej če maš gun v avtu, ti nič ne pomaga, če ga še nisi uporabil. Fora je v namembnosti. Če maš ti kovinski kol kar tako, pol bi ob tečnem policaju znal met probleme (ker bi pajac takoj posumil, da si nasilne sorte). Jaz imam v ta namen kljuko za volan zaklepat.
Maverick je napisal/-a:PA FOLK KWA JE Z VAMI? Ne morm si mislt d je en folk tok nor da bi šou druge tepst sam zato ker so mu kamncki letel na havbo. Sej ti lohk avto pomen use na svetu sam zarad tega pa ni treba nekoga v Klinicni Centr poslat. Ce je un i**** k te prehiti mu nedokazuj da si ti še večji.
Phezda me take izjave raspizdijo.
SORY AMPAK TAKI LJUDJE KOT STE VI SO MEN ČISTO ENAKI IDIOTI KOT UNI NA KATERE SE PIZDITE.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov