Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

PESEK NA CESTI!!!!!

Napisal/-a Vince Če jan 15, 2004 4:37 pm

TO NI RES!!!!!!!!! Dons se peljem lepo 50 čez naselje nakar prileti nek butalc z Subarujem me prehiti (najbrž so mu pozabl povedat da se ne sme čez naselje 100 furat) in takoj pred mene zavije (model je pač hotu povedat s tem "mat*r ti je*em kaj ku*ac cjaziš tukaj")...kot posledica tega je bila seveda lopata ŠODRA (temu se ne more rečt pesek) direkt na haubo (peskanje for free)...In to se gre zgodit men k sm na vsak kamenček alergičen, da pikce fašem!!!!!!!
Men totalka stopi živc, začnem terat za njim kolkor je duša dala (v enih treh ovinkih bi se oba skor skantala (brez pretiravanja) sam ker je mel pač model močnejši avto je spizdu...če bi ga prehitel bi se tist moment na ročno obesu pa modela vn pa ga s posebnim pripomočkom ( ki ga mam za take namene vedno v avtu) ke po pesi 3× trču, da ga njegova mati ne bi več prepoznala...
Čist tko BTW pa vprašam...če bi prišlo do tega (sem pač extremno vzkipljiv tip človeka, če je le okoliščina dovolj "moteča"), a mi lahko potem model na policiji dokaže, da sem mu jaz peso zbil, če me ni noben razen njega videl??? Recimo pa, da bi si zapomnil mojo registracijo?!
BTW2. omenjen model mi je na videz že od prej znan po svoji objestni vožnji ipd.

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Če jan 15, 2004 4:39 pm

Če ga poznaš, ga enkrat zasleduj, pa mu prepiči gume, ko ga ne bo zraven.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jan 15, 2004 4:43 pm

Ne, fukn mu kamn na haubo... Pa pesk mu natres reže za prezračevanje...
Slika

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Če jan 15, 2004 4:52 pm

Ma ni mi njegov avto kriv za to ker je lastnik butalc...prav njega bi enkrat prtisnu ke na peso, da bi neki časa dohtarja obiskoval pa vato v nosu menjal...
Pa res sem dons tolk razpi*kan da bi ga odru pra*ca :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A se komu sanja, če me lahko pol na policiji zje*e???

LP

Vince
Največji osebni dosežek

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Če jan 15, 2004 4:56 pm

Vince je napisal/-a:Ma ni mi njegov avto kriv za to ker je lastnik butalc...prav njega bi enkrat prtisnu ke na peso, da bi neki časa dohtarja obiskoval pa vato v nosu menjal...
Pa res sem dons tolk razpi*kan da bi ga odru pra*ca :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A se komu sanja, če me lahko pol na policiji zje*e???

LP

Vince

Jah teoretično lahko, če ima kakšne priče. Če pa dokazov nima, pa bolj težko. :) Samo moraš se spomnit en razlog, zakaj bi on točno tebe šel prijavljat, recimo da sta se nekak skregala in ti je on grozil s policijo al kej takega. :) Probaj se kej takega spomnit, skratka. Če ga boš že šel mikastit. :mrgreen:

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Če jan 15, 2004 5:02 pm

Jah pesek po haubi fasat je rs bedna fora :arrow: sej jst bi un smrček gor dal samo mi pol avto bedno zgleda :roll:

G-4S

Napisal/-a G-4S Če jan 15, 2004 5:09 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Če jan 15, 2004 5:16 pm

G-4S je napisal/-a:Normalno, da bi naj**** na policiji, če bi ga šel tepst. Ne morš kar tepst ljudi, čeprav si MOČNO zaslužjo. Edina varianta je silobran, pa še tukaj moraš bit zelo preveiden, kajti hitro je silobran prekoračen in zopet ti naj**eš.

Torej situacija: ti ga namahaš ko vola in on te prijavi. potem pa se zgovarjaš na silobran (samo v primeru da ni prič). In problem se pojavi:
1. Bil si napaden, pa nisi prijavil - minus točka zate
2. Ti si popolnoma cel, on je totalno prefukan - še večja minus točka zate -> prekoračen "silobran"
3. Redkokdaj ni prič na oz. ob cesti.

Torej kljub temu, da maš zadoščenje tistih 10 sekund, se potem sam s kolom po glavi tolčeš, ko moraš tipu odplačevati odškodnino v obliki mesečne rente.

To bi bil pravni vidik in mejte to v mislih :wink:

Najbrž koristen odgovor, ki pa mi vseeno še stopnjuje današnjo "posebno" razpoloženje :evil:
Drugač mam pa za take papke vedno alu kij v avtu...nikol ne veš...kaj pa če je model 50cm večji od tebe...
Fora bi bla v tem, da bi jaz na policiji trdil, da nič ne vem o tem in da me sploh ni bilo zdraven!!!
Še eno vprašanje...Ali me lahko policist res obtoži, da mam v avtu "hladno orožje" (kij), čeprav ga ne bi še nikol v ta namen uporabil??? Po tej logiki tud loparja za pink-ponk ne smeš s sabo vozit :?

LP

Vince
Največji osebni dosežek

G-4S

Napisal/-a G-4S Če jan 15, 2004 5:22 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Če jan 15, 2004 5:33 pm

G-4S je napisal/-a:
Vince je napisal/-a:Še eno vprašanje...Ali me lahko policist res obtoži, da mam v avtu "hladno orožje" (kij), čeprav ga ne bi še nikol v ta namen uporabil??? Po tej logiki tud loparja za pink-ponk ne smeš s sabo vozit :?

LP

Vince

Hm ja, tuki je več možnosti. Itak, da te lahko obtoži. Sej če maš gun v avtu, ti nič ne pomaga, če ga še nisi uporabil. Fora je v namembnosti. Če maš ti kovinski kol kar tako, pol bi ob tečnem policaju znal met probleme (ker bi pajac takoj posumil, da si nasilne sorte). Jaz imam v ta namen kljuko za volan zaklepat.

Hehe kljukico mam tut jst pod zicem :wink:

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Če jan 15, 2004 5:34 pm

Jp. :D Kljuka is my best friend. It is my only friend! :mrgreen:

Uporabniški avatar
alen.homer
Nov uporabnik

Kraj: BRKINI

Napisal/-a alen.homer Če jan 15, 2004 5:52 pm

No jaz mam pa v ta namen v avtu pajser!!!Nikoli ne veš kdaj ga potrebuješ!!
Frend ima v avtu pa ključ za gumo odšravfat pod sedežem!!!Pa ga je tud že uporabu!!!JUŽNI BRATJE so mu polivali z vinom po avtu (so bili pijani) ampak on jih še tako ne mara pol pa je enmu glavo stolkel!!!
LP

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Če jan 15, 2004 6:29 pm

Dost ma te birokracije...če me bo kdo v prihodnosti še tako razpi*dil bom svoje "adute" pač uporabil! S posledicami se bom ukvarjal pozneje!

LP

Vince
Največji osebni dosežek

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če jan 15, 2004 10:53 pm

Tozi te lahko .. in to je to .. pa policija mislm da te da sodniku za prekrske za napad na osebo ce bi se on res fajn se spomnu te drkat.
Kar pa se tice peska .. mamu li jim j***m da jim j***m fasisticno prokleto zajebano kretensko, SNEGA NI!!! Peska pa po cesti tolk da res ni .. in potem bo zapadu sneg in bo ves pesek pod snegom in ti EN falus POMAGA! Tako kot zadnic na gorenski avtcesti .. policist izjavu da je njihova patrulja opazila vozilo komunale ker nej bi solili. Ma dej pišuka lazniva. Vse modri so lepo na toplem cepel, uni peskarji od komunalcev pa tud. Noben nic ne nardi. In pol pa mamo ceste kakor so. Pa aja vince .. jaz bom tud enga zaklal lepga dne. 4 1mm pike mam na avtu. Dve takoj nad sajbo pa dve na pokrovu. Prej se peljem od punce in me prehiti en crn golf IV .. in veselo poslusam PK PK PK PK PK P KP K PK po avtu .. kot da bi mi zakl peska na avto spustu .. ampak vazno da je suha cesta.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Če jan 15, 2004 11:09 pm

Tapru ga nalom zarad peska k si ga dubu u haubo pol ga nalom k ti je zbežu
pol mu pač morš spustit še par deset poučnih da tega ne bo več delu pol
ga pa še fajn polom da mu neb slučajn pršlo na misel da bi te kej prjavu al pa kej podobnga.
Še prej se pa prepriči kdo sploh je to da se nouš nat**nu tko kt jest k jih je pol
5 uletel zamano pa sm dubu 9mm na glavo.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Če jan 15, 2004 11:11 pm

Vince je napisal/-a:...prav njega bi enkrat prtisnu ke na peso,

pa pazi da ga boš na nos poču, ka zobi so mucho dragi če mu jih zbiješ :evil: :evil:

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Če jan 15, 2004 11:30 pm

PA FOLK KWA JE Z VAMI? Ne morm si mislt d je en folk tok nor da bi šou druge tepst sam zato ker so mu kamncki letel na havbo. Sej ti lohk avto pomen use na svetu sam zarad tega pa ni treba nekoga v Klinicni Centr poslat. Ce je un i**** k te prehiti mu nedokazuj da si ti še večji.
Phezda me take izjave raspizdijo.

SORY AMPAK TAKI LJUDJE KOT STE VI SO MEN ČISTO ENAKI IDIOTI KOT UNI NA KATERE SE PIZDITE.

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Če jan 15, 2004 11:33 pm

Maverick je napisal/-a:PA FOLK KWA JE Z VAMI? Ne morm si mislt d je en folk tok nor da bi šou druge tepst sam zato ker so mu kamncki letel na havbo. Sej ti lohk avto pomen use na svetu sam zarad tega pa ni treba nekoga v Klinicni Centr poslat. Ce je un i**** k te prehiti mu nedokazuj da si ti še večji.
Phezda me take izjave raspizdijo.

SORY AMPAK TAKI LJUDJE KOT STE VI SO MEN ČISTO ENAKI IDIOTI KOT UNI NA KATERE SE PIZDITE.

Zj boš pa fasu.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če jan 15, 2004 11:36 pm

Jaz specificno sem se pizdil na komunalce .. ker fuknejo pesek pa sol na cesto snega pa ni .. sol ze spere dez .. peska pa ne .. drgac pa un golf .. sma samo dal za primer .. zelo podobno kar se je vincu zgodil .. jaz pa sem popustil gas .. zato da je nehalo praskati ..
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Če jan 15, 2004 11:38 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Če ga poznaš, ga enkrat zasleduj, pa mu prepiči gume, ko ga ne bo zraven.
Mogoče bi bilo bolje, če bi tebi prepičili glavo, da bi se malo zluftali.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov