Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

POLICAJI!!!

Napisal/-a daewoo_rugby Če jan 15, 2004 8:48 pm

Kolegu so zaračunal zato, ker je s hondo civic v vrhniški klanc v ovinku zapelu z dvema gumama čez polno črto, pa vidmo na tej sliki...
[url] http://www.poljub.com/albums/albun55/aaa.jpg

pa v mostav je pravokotno na zaloško stranska casta in policaja nasprot bencinske v v to ulco zapeleta čez polno črto, pa je kolega mu reku, da če bi on to naredu bi mu zihr napisal kazn, pa se je policaj le nasmehnu pa zapru vrata od kible.

učeri gremo s kolegi na kos pice na miklošičevi pa sta dva policaja not jesta kos pice, k me vidta me začneta zajebavat ker mam 120+kg... uzamem kos pice in jima zaželim lahko noč "j**** j** m****

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Če jan 15, 2004 8:54 pm

mal poglej lučke, drgač je pa tema že prežvečena glede tele marice

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če jan 15, 2004 9:17 pm

ja samo tudi lučke niso opravičilo ker lahko gre samo takrat ko je varno (sekati ovinke, čez rdečo) kar pa v tem primeru zagotovo ni mogel bit. samo nima se smisla z policaji ubadat
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če jan 15, 2004 9:26 pm

Mah sej za njih pravila ne velajo. Pr nas po vasi se lahko kr 120 kmh vozjo. Zanimivo na začetku je tabla 40. Me zanima kej bi blo če bi koga zbil. :o :o :o :o

Uporabniški avatar
Fast-B
Novinec

Napisal/-a Fast-B Če jan 15, 2004 9:30 pm

Nič neb blo bi se že kak zmenil :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
alen.homer
Nov uporabnik

Kraj: BRKINI

Napisal/-a alen.homer Če jan 15, 2004 9:46 pm

Ej veš kaj ti rečem DAEWOO si mogel primit tist kos pice pa ga tistmu KIFLCU u glavo zabit!!!!Oni so kao nekaj več kot mi!!!!Ja večji IDIOTI so :ne !!!SEM NE PA USI!!!!
:pivo :pivo :pivo
Nekateri so kar ok!!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če jan 15, 2004 10:50 pm

Kar se tice pice. Samo lepo ga takoj uprasas za priimek in ime, stevilko, ter njegovo postajo. V kolikor ti ne zele odgovorit ga opozoris da je po zakonu dolzan ti to dogovorit. Potem pa smao utihnes pa faco opazuj. Ce lahko on nas za zaljenje uradne osebe bom pa se jaz njega nazaj za zaljenje v kolikor imam price poleg pa sploh :)
Zadnjič spremenil Nu-NRG, dne Če jan 15, 2004 10:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Če jan 15, 2004 10:57 pm

Ni čist nič pošteno od kiflov da se tako obnašajo
ti bi mogu uzet tist kos pizze pa jt vn pa mu jo
napopat na spredno šipo pa se naj pol mal zamisle
zakaj to. :twisted:
Vozi hitro in reskiraj

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Če jan 15, 2004 11:03 pm

policaji so dotalni kmeti, papki,....

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Re: POLICAJI!!!

Napisal/-a blazz Če jan 15, 2004 11:24 pm

daewoo je napisal/-a:Kolegu so zaračunal zato, ker je s hondo civic v vrhniški klanc v ovinku zapelu z dvema gumama čez polno črto

ja, včasih je bilo to popularno med Hotedršico in Logatcem. En mrhovinar se skril v grmovje k ena vevrca (sorči, pospeškova sila :oops: ), pol je pa druzga kekca poklical tist je pa pol ustavlal

daewoo je napisal/-a:učeri gremo s kolegi na kos pice na miklošičevi pa sta dva policaja not jesta kos pice, k me vidta me začneta zajebavat ker mam 120+kg... uzamem kos pice in jima zaželim lahko noč "j**** j** m****

jest mam tud 110+ in ko ma kdo pripombe se vedno spomnem prjatla k je tud v naši kategoriji. V oddaji na tvslo JASNO IN GLASNO je blo govora o pretirani telesni teži :roll: Pa je tip poklical in rekel: Ja, ko mi sošolci rečejo, da sem debu jim rečem, da oni so pa čefurji in bosanci :twisted: :twisted:

Pa ne me zdej prec napast, mišleno je samo v kontekstu --> vsakemu nekaj fali in vsakemu lohk nekaj nazaj zabrusiš. Sej ta dva kapsa sta pa itak s svojimi pripombami pokazala, da ti Tacen ne more dvignit IQ, če si že prej nekje med kuro in fazanom :evil:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če jan 15, 2004 11:35 pm

:wink: ja sj mene drgač ne zajebavajo kolegi k me poznajo, vejo fitness rugby in to sam se pa najdejo ljudje k pa so taki.
Jst sm bl flegmatičen človek tko da me je težko vidt jeznga, sam znam tud bit.
sm jima reku lahko noč res zelo prijazno in z mimiko obraza tko da sta pomoje razumela, kaj si mislm o njiju :twisted:
lpb

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Pe jan 16, 2004 12:21 am

Punto ABARTH je napisal/-a:policaji so dotalni kmeti, papki,....

paz mal ka pišeš hugec....da ti ne bo kdaj slučajno žal....nikol se ne ve....
ko te pa spusti so pa vredu,ne?

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jan 16, 2004 12:23 am

daewoo je napisal/-a:k me vidta me začneta zajebavat ker mam 120+kg... uzamem kos pice in jima zaželim lahko noč "j**** j** m****

AAAAAAAAAAA ma neeeeee pa ti to resno. Pa se to clovek ne more verjet. Zapomni si stavek, ko ti ga je omenil Nu-NRG. Lepo ime pa priimek. Lahko ti povem zgodbo kako je ena pupa uredila. Sicer hodi na pravno, kjer jim utak ni problem vrtet usta ( pa se punca :twisted: ) . Jo ustavi policaj, pa zacne nekaj najedat. Se zacneta menit. Kaj se je tocno dogajal bi moral se enkrat vprasati kolega. Sem si pa mocno zapomnil. Vi bi se mogli predstavit. Nico tem. Kako vam je ime. Dejmo priimek in ime. Policaj se je mal zresnil. No no punca se je v redu. NIC NI VREDU!!! Priimek in ime pa registrsko tablico bla bla bla.....Verjetno je sla na to foro ko je omenil Nu-NRG da se mora po zakonu predstavit.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jan 16, 2004 12:28 am

blazz je napisal/-a:ja, včasih je bilo to popularno med Hotedršico in Logatcem. En mrhovinar se skril v grmovje k ena vevrca (sorči, pospeškova sila :oops: ), pol je pa druzga kekca poklical tist je pa pol ustavlal

Ja tisti S je bil res zahrbten. Sicer smo pa malo pomislili s kolegi. Sicer ne bi nic dosegel, ampak s pritozbo pa verjetno. Kar eden nekam poklice pa jaz sem sel cez crto. Pa to lahko potem poklice za vsak avto. JEBEMTI. No in mi smo stuhtal. Bi tudi jaz prijel telefon v roke poklical kolega pa vprasal ce je to res in bi mu nazaj podejal. " Ja kolega pravi da sem sel po predpisih". Seveda bi sledila se dodatna poloznica -> zaljenje uradne osebe.

Evo tale S med Hoterdsico in Kalcami je cisti primer zajebancije policajev. Kaj bi tepu. JAO JAO JAO.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Pe jan 16, 2004 12:56 am

ja tud to se dogaja, do zdj sm jih mel v "dobri" luči in jih mam še zmeri(do zdaj so vedno korektno opravil zadeve rutinske al pa tiste k so voznikom manj ušeč), upam pa da je to kar se mi je zgodil sam izjema. to seveda nism pričakoval, še posebej ne od njih. Tko je to k*** jih gleda

lpb :wink:

sim
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a sim Pe jan 16, 2004 8:31 am

Če greš pa na Hrvaškem čez polno črto ti pa policaj reče da si probušio zid...teb pa pol nč jasno kje on vid zid :shock:
Pol ga pa še mal podjebavaš da kako pa to da avta nimaš nč zbitga če si res skoz zid pelu... :twisted:

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Pe jan 16, 2004 8:48 am

Tud mene so že ustavil, kosem prevozil neprekinjeno črto na sredin v ovinku na izvozu iz južne obvoznice za center, kjer je hitrost max 50 !!
Da policaji raje stojijo tam kjer imajo manj dela je čist jasno!

Moje mnjenje o policajih je da jih ni nikoli tam kjer bi morali bit!! Žal svojega dela po takrat sprejetem zakonu o cestnem prometu ne opravljajo, ta zakon je v posmeh vsem, ki so na cestah. Tud pri nas se dogaja da po cesti na kateri je omejitev 50 letijo mim kolikor jim kibla leti, brez luči za nujno vožnjo, da se razumemo. Ko pa jih kličemo, naj se kdaj na tej cesti oglasjo z radarjem pa ti odvrnejo , da jih je premal v službi. Moj k.... jih je premal, le ne da se jim.

LP,Bojan

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Pe jan 16, 2004 9:03 am

Pa da ne bo samo gardo o njih........sicer jih NE PODPIRAM....sem pa na lastni koži poskusil kaj pomeni bit policist..........

To, ustavljanje prometa je še najmanj, Pomislite si, koliko razmesarjenih trupelj zavitih v pločevino vidijo, ali ko je nekdo po prometni vkleščen v avto morda brez kake roke ali noge in tuli in kliče pomoč, ti pa mu več kot toliko ne smeš pomagat, motoriste brez glave...(dobesedno)
Kar je pa najhuje je to, ko moraš k kakim staršem domov in jim sporočit, da svojega sina ne bodo več vidli živega............

ali ko moreš počakat, da te uni vstreli preden ti lahko njega......

verjemite........ni lahko delo.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe jan 16, 2004 9:38 am

Hehe malo srakazma na realno stanje .. danes ne rabis sploh strelat na policista .. smo opazl da kr oni nate :P hehehehe
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Pe jan 16, 2004 10:08 am

daewoo je napisal/-a:učeri gremo s kolegi na kos pice na miklošičevi pa sta dva policaja not jesta kos pice, k me vidta me začneta zajebavat ker mam 120+kg... uzamem kos pice in jima zaželim lahko noč "j**** j** m****
:lol: :lol: :lol: saj imajo zmeraj take fore...edino kakšnih žeščih čefurjev si pa ne upajo.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov