Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Termostat???

Napisal/-a Vince Pe jan 16, 2004 7:38 am

Avto se mi ne poleti ne pozimi ne segreje več kot na 65 stopinj :?
Jaz sem kr nov termostat kupil...ta vikend ga bom zmontiral...a bi blo lahko še kaj drugega narobe kot termostat?!
Ventilator mi sicer ne leufa neprestano, tk da tolk hudo še ni ampak kaj pol če tud ob zamenjavi termostata ne bo nič bolje :?:

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc Pe jan 16, 2004 8:03 am

voda bi mogla biti na 90 ali pa mal manj to pomeni da ti prezgodi odpera razen ce mas sportni termostat ki prej odpera tako da je masina mal bolj hladna in ma miceno vecjo moc ...

ce ni termostat je pa mozno da je sonda ki meri temp. vode
I am kept in place by G-forces, not seatbelts

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Pe jan 16, 2004 10:25 am

Mene pa moti da si napisal, da ti ventilator ne laufa skoz. Mislim da sploh nebi smel laufat, če je tako nizka temperatura. Kaj pa gretje ti normalno dela al te zebe v avtu?
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jan 16, 2004 10:39 am

Jst mislim, da ti števec za temperaturo laže. Ali pa so se na notranji strani merilne ploščice nabrale kake usedline in zaradi teh usedlin kaže manjšo temperaturo.

Prvo zamenjaj ves antifriz in probaj ščistit vodokrog s tem da potisneš en šlauf v eno cev in tko mal spiraš s čisto vodo dokler ne začne tudi ven teči čista voda. Pa še kiler spucaj na isti princip, potem pa čisto nov antifriz noter.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Pe jan 16, 2004 2:12 pm

din je napisal/-a:Mene pa moti da si napisal, da ti ventilator ne laufa skoz. Mislim da sploh nebi smel laufat, če je tako nizka temperatura. Kaj pa gretje ti normalno dela al te zebe v avtu?

Avto greje ampak ne tako, kot bi moral...vsaj meni se ne zdi OK...
Saj po moje je termostat, ker kot si prej rekel...kaj ma ventilator sploh za laufat če se pa mašina še na 70 stopinj nikol ne segreje :?
Ma dons al pa jutr boi servis padu pol pa kar bo bo...upam, da bo z novim termostatom dobr delal.

LP

Vince
Največji osebni dosežek

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Pe jan 16, 2004 2:53 pm

Upam da si kupu original termostat, moj stari je za avto od mame dvakrat kupu od konkurence pa sta bla oba takoj zanič. Js sem imel isti problem kot ti 2 tedna nazaj, kupu original termostat, zdej je čisto druga pesem. Pa ko dam gretje na ful me prow peče u obraz, švasa. Aja, termostat se ni pokvaru, samo tesnilo na njem ponavadi razpoka in razpade, tako da ti voda stalno šiba skozi...

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Pe jan 16, 2004 5:34 pm

Skull23 je napisal/-a:Upam da si kupu original termostat, moj stari je za avto od mame dvakrat kupu od konkurence pa sta bla oba takoj zanič. Js sem imel isti problem kot ti 2 tedna nazaj, kupu original termostat, zdej je čisto druga pesem. Pa ko dam gretje na ful me prow peče u obraz, švasa. Aja, termostat se ni pokvaru, samo tesnilo na njem ponavadi razpoka in razpade, tako da ti voda stalno šiba skozi...

Aham...danke šun :)

LP

Vince
Največji osebni dosežek

drejc
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a drejc Pe jan 16, 2004 5:37 pm

To je sigurno termostat. Kar zamenjaj, pol se boš dobr grev :D

Dabl
Nov uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a Dabl Pe jan 16, 2004 11:38 pm

kaj pa da ti,gretje v avtu ne dela dobr temperaturo pa prov kaze okrog 80.Kaj bi to blo narobe? :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov