arijan je napisal/-a:Novejši avti že imajo sistem, kjer po nekaj kilometrih brez zaviranja, ti avto sam posuši diske, tako da malo stisne ploščice.
Ivan36 je napisal/-a:Pa ABS zna tudi nagajat v takem vremenu. Včeraj komi vstavil na sem. pa sem komaj premaknil avto pri semaforjuizklopil ABS pa vojla, pol LJ prevozil brez straha, da kam počim
...
BBoss je napisal/-a:A se tudi ostalim dogaja, da na zelo mokri cesti, če pa je zraven še kaka plundra pa še toliko rajši, zavore kako sekundo ali celo dve sploh ne primejo - kot, da jih ni. To se ponavadi zgodi, ko par kilometrov ne pritisnem zavore.
Ti maš to nekaj pokvarjeno. Meni se ni še nikoli zgodilo, da bi se komaj ustavil zaradi ABS. Pa če plundra, šoder al pa asfalt.Ivan36 je napisal/-a:Pa ABS zna tudi nagajat v takem vremenu. Včeraj komi vstavil na sem. pa sem komaj premaknil avto pri semaforjuizklopil ABS pa vojla, pol LJ prevozil brez straha, da kam počim
Meni ružijo sam zjutraj diski, ploščice so nove od septembra.
Ivan36 je napisal/-a:Ja ABS se pri A 100 do leta 94/5 še da izklopitiin odlična fora res
je tečne narave mislim, da še MK2 ali 1 serije.
ozze je napisal/-a:A nimajo BMWji nek sistem, ki suši mokre diske v mokreme vremenu. Kakšne izkušnje BMWjašev ?
chan je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Ja ABS se pri A 100 do leta 94/5 še da izklopitiin odlična fora res
je tečne narave mislim, da še MK2 ali 1 serije.
Priznam, da mi ni bilo poznano. Kasneje pa je bilo menda to stikalo prepovedano: http://www.motor-talk.de/forum/abs-deak ... 25189.html
Gre za takšno stikalo?
Energetik81 je napisal/-a:Ti maš to nekaj pokvarjeno. Meni se ni še nikoli zgodilo, da bi se komaj ustavil zaradi ABS. Pa če plundra, šoder al pa asfalt.Ivan36 je napisal/-a:Pa ABS zna tudi nagajat v takem vremenu. Včeraj komi vstavil na sem. pa sem komaj premaknil avto pri semaforjuizklopil ABS pa vojla, pol LJ prevozil brez straha, da kam počim
Meni ružijo sam zjutraj diski, ploščice so nove od septembra.
abbe je napisal/-a:ozze je napisal/-a:A nimajo BMWji nek sistem, ki suši mokre diske v mokreme vremenu. Kakšne izkušnje BMWjašev ?
to ma že večina novih vozil.
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov