Symoon je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:kaj sem prebral me j eminlo da bi sploh na dizla pomislil
Jup. Je treba že mislt, da ga sploh lohk vozš. Pa saj nimam nič proti ampak sliš se naravnost zaj...
Se podpisem pod to ...maky je napisal/-a:lp...
tudi sam sm lastnik dizla in ti lahko dam nekaj napotkov...
NIKOLI AMPAK RES NIKOLI ne tišati mrzlega...
se pravi zjutraj zmerna vožnja (sam se vozim do 2000 obratov).sam šaltam čim nekje pri 1500 obratih in se vozim potem v 5 dokler se ne segreje (oz zmanjšam če padejo obrati pod 1200)
redno pregleduj olje da ti ga ne pije preveč... sedaj ne vem če je to nov avto.. če je ga prvih 3000 kilometrov ni priporočljivo tišati čez 3000 obratov...
če ga že tišiš na polno (kasneje seveda in ko je ogret) ga nikar ne ugasni takoj!!
pelji se vsaj kake 2km zmerno in potem pusti prižgan avto na mestu še kako minutko... tako boš ohranjal turbino in motor nasploh
sedaj ko je zima na škrtari in kar pridno nalivaj k vsakemu tanku sredstvo proti zmrzali nafte.... dobiš ga na petrolu...
upam da ti bo avto lepo in dobro kortistil in da boš zadovoljen z njim...
pa dobrodošel
MGsax je napisal/-a:kaj sem prebral me j eminlo da bi sploh na dizla pomislil. ne mislim rečt da j eslab,.. da nebo spet kako kreganje nastalo
TITan je napisal/-a:A dizli grejo čez 3000 obratov![]()
X-Hair je napisal/-a:TITan je napisal/-a:A dizli grejo čez 3000 obratov![]()
![]()
![]()
![]()
Spet bo pišukarija. :P :P
Ti je maky vse povedal kako pa kaj. In ce bi vsi tako delal, bi pomoje bilo dosti manj slabe volje in blatenja folka cez avtomobile vsepovprek. Sedaj hodim v sluzbo z avtobusom in ko cakam na postaji. JAO JAO JAO. Se najde model ko ga vzge v prvo do konca, gume skripljejo, blokada zapoje. Pa se ene 4-5x zajamra blokada, koncno menja v drugo in kar se do konca. In potem je avto kriv ko mu crkne. Ampak glavno je, da se je pokazal pred nami, da tudi ce je avto mrzel se zavrti do blokade
.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 9 gostov