*JURE* je napisal/-a:Zanima me na koliko kilometrov se bi naj menjale svecke pri omenjenem avtu. Katere bi bilo najbolje dati.....Baje obstajajo neke kao "sportne" svecke" ...
prosim mal mi svetujte....
pa se to: v avto bom dal pri 135k km full sintetično olje, 5-40....
ali je lahko kaj narobe, kaj bolje.....
lp, Jure
din je napisal/-a:Jaz prakticiram, menjavo svečk na 20k km. Glede olja pa, če je z njim še vse ok boš pač imel boljše olje not, če pa kje malenkost masti, bo pa z tem oljem še bolj mastilo (teklo). Moje osebno mnenje, da ni nobene potrebe po takšnem olju, je 10W40 čisto ok olje, samo pravo firmo izberi
*JURE* je napisal/-a:din je napisal/-a:Jaz prakticiram, menjavo svečk na 20k km. Glede olja pa, če je z njim še vse ok boš pač imel boljše olje not, če pa kje malenkost masti, bo pa z tem oljem še bolj mastilo (teklo). Moje osebno mnenje, da ni nobene potrebe po takšnem olju, je 10W40 čisto ok olje, samo pravo firmo izberi
masina mi nikjer (trk,trk) ne masti niti malo. Taksno olje pa dobim precej ugodno (se ceneje kot katero v trgovini 10-40)....
*JURE* je napisal/-a:Zanima me na koliko kilometrov se bi naj menjale svecke pri omenjenem avtu. Katere bi bilo najbolje dati.....Baje obstajajo neke kao "sportne" svecke" ...
prosim mal mi svetujte....
pa se to: v avto bom dal pri 135k km full sintetično olje, 5-40....
ali je lahko kaj narobe, kaj bolje.....
lp, Jure
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov