Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Prokleta zavarovalnica

Napisal/-a Josephe Če jan 22, 2004 7:07 pm

No, zdej mam pa še eno slabo izkušnjo z zavarovalinico Slovenica.
Zgodba je pa taka. Avto imam parkiran na parkirišču v študentskem naselju ( parkirišče je zastonj zato je vedno ful gužva ). Pouk sem imel popoldne in ko sm se po 18:00 uri vrnil do avta je bil ta razbit. En na parkirišču ni spelu rally ovinka in je verjetno počil v moj avto. Sej po svoje škode ni velik ( luč, odbijač, maska, letvice pr luču in mau je blatnik not vdrt pa spraskan, ker ga je odbijač potegnu ). Ko to vidm pokličem policijo. Zelo pohvalno glede njih, sej so bili tam že čez 10min. Nardil so zapisnik ( in bili so tud ful prjazni do mene, res svaka jim čast ). Naslednji dan sem takoj šel do zavarovalnice, ker sem imel na avtu delni kasko (poškodbe na parkirišču) . Kolk se ti prasci poskušajo izognt plačilu, to ni res. Prvo pride cenilc pa reče da sm se jst zaletu v strbr in da se na avtu vid prah od beton. Pol mu po dolgem času prerekanja dokažen, da je ta bel »prah« na avtu barva ( in to prov dobr zažrta v masko, na obijaču pa je je bila le na zgornji strani, ne spredaj kot bi morala bit če bi se zaletel v stbr).
No, ko sva s tem razčistla mi pa začne najdedat kaj takšna j***a tle po zavarovalnic vlečem, da ni avto vredn nč, pa da mi mo za ta stara j***a napisu samo luč. EJ sorry sam tud jst si želim da bi mel kakšn novejši avto.
Sej vem da avto ni glih ne vem kaj, sam sem se pošteno namatru, pa delu polet k so ga drugi po dikačih sral. Pa zavarovanje sm plaču glih tko k da bi mel nov avto.

LP Joseph

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Če jan 22, 2004 7:30 pm

Žal se je treba navadit na zavarovalnice in njihovo poslovanje . Vse je pač po principu čim več vzemi in čim manj daj. Pomaga pač edino vztrajnost , slike s kraja nesreče ( deli na tleh ... ) , vztrajnost , policijski zapisnik , vztrajnost , po možnosti da je ženska ( žena ) lastnica vozila pa sama vozi avto na cenitev ( ker bolj pali) , pa spet vztrajnost in potem dobiš po 1 mesecu denar.
Nauk - ČE SI TEČEN TUDI NEKAJ DOSEŽEŠ ( velja za tiste ki na zavarovalnicah nimajo VIP )

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če jan 22, 2004 9:57 pm

Noben ti n bo silu dnarja. Kolkr si ga boš priboril ga boš dobu. zato samo stokat pa težit!!!
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

G-4S

Napisal/-a G-4S Če jan 22, 2004 10:06 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Če jan 22, 2004 10:06 pm

prasci so na zavarovalnicah, ko je treba dnar dat jih nikjer ni ko jim ga pa prineses se pa tak grebejo za njega da sjeos :evil:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če jan 22, 2004 10:09 pm

Moja mat je mela pred leti zelo podobno prigodo!
En se ji je na kriziscu spicku v rit na polno. Sta uredila, policijo klicala vse .. dobila kuponcek on priznal podpisal vse zelo solidno iz vseh strani .. potem pa ko je zavarovalnica mogla dat dnar .. so ji pa vrgl izjavo da se je sama rikverc skantala .. ce to ni fucking odiranje pol pa ne vem .. aja pa dobila je cist ve pol na koncu :)
Ampak da pri vseh papirjih pa podpisih pa policijskih zapisnikih pa da kriva oseba rece da je kriva .. da ti fukenjo na nos da si se sam zabil ko si rikverc vozu .. (aja kompletna prema je bla za odpad.) svaka jim cast.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če jan 22, 2004 10:32 pm

kdk je napisal/-a:Vse je pač po principu čim več vzemi in čim manj daj

Točno tako :x :x :evil: :evil:

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Če jan 22, 2004 10:38 pm

Jah nam je poštar z mopedom prileto v verando pri bajti, pa je bajta itaq zavarovana, no steklo je blo vredno ene 400k, pa zavarovalnica nekak ni hotla plačat, pa da bodo dal pol, pa bla bla bla, pol se je pa moja stara mat razpizdila, pa je rekla pvredu pol pa konec našega poslovanja, 40 let sem vam dajala denar, zdaj ga bom pa kaki drugi zavaraovalnici, prosim da bi jutr prinesete papirje, da grem drugam, naslednji dan je prišu tip in prinesu keš :wink:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če jan 22, 2004 10:38 pm

osebno sem imel samo enkrat posla (na srečo) z zavarovalnico MB. in morem rečt pohvalno. avto pogledal poslikal. mi je pozabil kleparijo napisat g aopozorim pogleda slika in še to zraven napiše. šel do ličarja ki ima z njimi pogodbo. podpisal dva list aavto odpeljal. avtoličar pa pol keš dobi.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Če jan 22, 2004 10:40 pm

Sicer mamo pa avto pri adriatiku zavarovan ( bajta je pri triglavu), pa nismo mel benih problemov, so do zdaj vse plačal.

Uporabniški avatar
ghia
Novinec

Napisal/-a ghia Če jan 22, 2004 10:41 pm

dejte bojkotirat pol to sloveniko!!!tut jez mam slabo izkušnjo.plačam zavarovanje ko mi dajo 50% popusta za oldtimerja ker sem v klubu hroščarjev!imam pa karmann ghio,kar tudi spada mednje zaradi motorja(enak kot v hrošču).lejga zlomka:ko pridem čez mesec iz morja so mi poslal navadno pošto-nič priporočeno!!!da mi popust ne pripada in naj prinesem preostanek denarja.sem jih ignoriral ker ni bila pošta uradna!čez 4 mesece so mi grozili z odvzemom tablic in policijo in blokado na ostalih zavarovalnicah!ko se je predsednik kluba zavzel zame in povedal da je zavarovalnica v zmoti so rekli da me bodo pustili pri miru.obljubili tudi pisno opravičilo.od opravičila nič samo zasrali so se meni in prijateljem ki sem jim pokazal kakšne goljufive metode uporabljajo da legalno KRADEJO denar!!!tudi od poškodbe od zavarovanja eurocarda bi moral od njih dobiti denar pa so mi rekli da bi moral biti zaradi poškodbe invalid!dam potrdilo o 5,10% priznani invalidnosti zaradi nastale poškodbe.oni pa meni dajo odgovor da izplačajo šele več kot 10 % invalidnosti!!izogibali se izplačilu!f*** the slovenica!!!čim manj posla imeti z (lopovi)-njimi.vse ok je bilo z TRIGLAVOM-nikoli komplicirali
EASY RIDER-NIKOL 200!!
Slika

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Če jan 22, 2004 10:58 pm

JAP- bo treba jit na drugo zavarovalnico, ne preostane druzga.

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN So feb 07, 2004 2:00 pm

Moja zgodba:
Na 13 let starmu coltu mi je triglav priznal in plačal (preko naloga na pooblaščenem servisu) poškodbe od toče v višini 150 K. Brez najmanjšega ugovarjanja. Prpelu na cenitev, povedal kje in kdaj se je zgodilo, dobil sem nalog in avto je šel na servis 8)
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So feb 07, 2004 2:01 pm

GapsoN je napisal/-a:Moja zgodba:
Na 13 let starmu coltu mi je triglav priznal in plačal (preko naloga na pooblaščenem servisu) poškodbe od toče v višini 150 K. Brez najmanjšega ugovarjanja. Prpelu na cenitev, povedal kje in kdaj se je zgodilo, dobil sem nalog in avto je šel na servis 8)

a nimaš ti kaska?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN So feb 07, 2004 2:09 pm

Ja, mam... Zakaj?
A drugač ti tud priznajo škodo od toče?
Men se zdi, da sam na kasko (ker je dodatno).
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So feb 07, 2004 3:12 pm

GapsoN je napisal/-a:Ja, mam... Zakaj?
A drugač ti tud priznajo škodo od toče?
Men se zdi, da sam na kasko (ker je dodatno).

ja sam je takoj razlika v odnosu...
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S So feb 07, 2004 4:31 pm

Uporabniški avatar
Surfer_D
Nov uporabnik

Napisal/-a Surfer_D So feb 07, 2004 4:54 pm

kdk je napisal/-a:Žal se je treba navadit na zavarovalnice in njihovo poslovanje . Vse je pač po principu čim več vzemi in čim manj daj. Pomaga pač edino vztrajnost , slike s kraja nesreče ( deli na tleh ... ) , vztrajnost , policijski zapisnik , vztrajnost , po možnosti da je ženska ( žena ) lastnica vozila pa sama vozi avto na cenitev ( ker bolj pali) , pa spet vztrajnost in potem dobiš po 1 mesecu denar.
Nauk - ČE SI TEČEN TUDI NEKAJ DOSEŽEŠ ( velja za tiste ki na zavarovalnicah nimajo VIP )

Zakaj stokat? On je plačal delni kasko in plačal ga je od vrednosti novega vozila tko da ga je že tukaj preplačal. Če imaš zadevo zavarovano ti jo mora plačat. Ni treba ga tut prost, mora plačat.

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN So feb 07, 2004 5:03 pm

G-4S je napisal/-a:Pol daješ ti več za kasko, kot je avto vreden :shock: :lol:

Si mel pa ful srečo, da ni bla "ekonomična" totalka, ko si mel primer s točo :?

Mene pride delni kasko (parking, nalet govedi - ne vem če sm pašejo tud plavi :twisted:, toča, panevemkajše) cca 25 K na leto. V zadnjih dveh letih so mi priznal preko 180 K škode (toča, 2x pa zadnji odbijač - na parkingu)

Men se zdi, da se splača... presodte sami...
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S So feb 07, 2004 7:31 pm

Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov